Nudge Famile у Дніпрі: спілка щасливих людей. Афиша Днепра

Nudge Family у Дніпрі: спілка щасливих людей

  • Категорія:
  • Новини

Сьогодні відбулася презентація спілки Nudge Family.

Nudge Famile у Дніпрі: спілка щасливих людей. Афиша Днепра

У якості спікерів виступили :

  • Малишко Володимир: Власник органічного господарства АЧ ферма Sokolovo Food Forest, засновник мережі магазинів VITA NATURA, співвласник Ostrov River Club Партнер ТОВ Сервіс Опторг
  • Крощенкiна Юлія: Засновниця спілки FamilyNudge, психолог, психотерапевт.
  • Дуда Олександр: голова Асоціації виробників амаранту та амарантової продукції.
  • Камишан Людмила: психолог, керівниця центру здоров‘я та розвитку “Оріон”
  • Лаша Малашхiа: Керiвник «Евритмічна освіта»
  • Світлана Жуйкова: керівник сімейного центру “Аїст”.

Вони розклили секрети успіху та презентували нову спілку Nudge Famile. Та відповіли на головні питання.

Що таке Nudge?

Що таке Nudge?

Nudge — переклад з англ. «Злегка підштовхувати під лікоть». Теорія підштовхування (англ. Nudge theory) — перцепт в трансдисциплінарних дослідженнях, що передбачає можливість впливати на процес прийняття групових та індивідуальних рішень за допомогою позитивного підкріплення і як би непрямих вказівок. Відповідно до цієї теорії, підштовхування до дії не менш ефективно, ніж силовий примус до дії або пряма рекомендація. Теорія підштовхування стала відомою завдяки книзі Річарда Талера і Каса Санстейн.

“Основним меседжем поняття «Nudge» є те, що людині притаманно все переводити у стереотипію, у звички, які дуже швидко формує сам мозок. І людина, яка пропонує іншій продукт , чи послугу , є відповідальним за те, яку звичку вона пропонує. Саме я бачу своєю місією  розвитку людей і людства, в цілому», — зазначив Малишко Володимир — Власник органічного господарства ЕКО ферма Sokolovo Food Forest, засновник мережі магазинів VITA NATURA, співвласник Ostrov River Club Партнер ТОВ Сервіс Опторг.

Nudge Famile у Дніпрі: спілка щасливих людей. Афиша Днепра

«Спільнота NUDGE в Дніпрі. Коли ти приїжджаєш у чуже місто і воно своє тобі рідним завдяки людям, що знаходяться поруч. І ці люди так само як і ти розуміють, що світ треба змінювати- не революційними методами, а змінювати свідомо.  Треба, в першу чергу, зрозуміти , що робить людей спільнотою, і біля яких цінностей згуртовує. Ти зустрічаєш таких людей і хочеш йти з ними до кінця. Ми хочемо ввести моду на усвідомленість, високу культуру в усіх аспектах нашого життя! Для мене  NUDGE – саме та спільнота у якій я хочу буди і з якою я буду крокувати разом. Бо цьому місту потрібні закохані люди у своє місто, у свою країну, котрі шукають цінності. Саме це і є NUDGE», — зазначив  Лаша Малашхiа —  керiвник «Евритмічна освіта»

Nudge Famile у Дніпрі: спілка щасливих людей. Афиша Днепра

«Нас об`єднує певна спільна мета, певні завдання, певні цілі. Метою співтовариства NUDGE є здорове тіло, здоровий дух, здорове суспільство. Все геніальне -просто. Мі прагнемо, щоб наше суспільство харчувалося здоровими, огранічними продуктами.  Серед нас є люди, які хочуть, щоб наш регіон став потужним, відомим туристичним, здоровим. Ми об`єднуємось -гуртом все робити краще , швидше , ефективніше», – зазначає Дуда Олександр, голова Асоціації виробників амаранту та амарантової продукції.

Nudge Famile у Дніпрі: спілка щасливих людей. Афиша Днепра

 «Світу потрібна усвідомленість. Усвідомленість кожного з нас. Ось уже 10 років ми, у центрі «Оріон» з`єдніємо  ментальний, емоційний та духовний центри, що дає можливість людині бути ціласною.  Наш центр «Оріон» став базою для нашої спілки NUDGE. Саме у нас ви можете зустрітися з майстрами усвідомленості. Наші двері завжди відкриті, для дніпрян, котрі хочуть приєднатися до нас. У листопаді ми запрошуємо всіх на фестиваль « всесвіт майствів», що пройде у нашому центрі.

Ми створюємо співтовариство для успішних людей нашого міста, з цікавою долею, що живуть екологічним життям і запрошуємо Вас приєднатися», — зазначила Камишан  Людмила — психолог, керівниця центру здоров‘я та розвитку «Оріон».

Nudge Famile у Дніпрі: спілка щасливих людей. Афиша Днепра

«Уже шістнадцятий рік ми займаємося розвитком здорового батьківства у Дніпрі. Ми впевнені, що місту, регіону, країні потрібно здорове покоління. Ми підштовхуємо батьків до усвідомлення відповідальності . перед своїми дітьми. Всі заходи , які проводить спільнота NUDGE будуть спрямовані на підвищення  культури, усвідомленості, здоров’я, культури відповідальності, культури поваги до дитини, саме цьому ми тут»,- Світлана Жуйкова, керівник сімейного центру «Аїст».

 

«Ритм нашого життя прискорюється і люди все менше і менше відчувають щастя, і ми не розуміємо , чому саме це  відбувається. Саме на всі ці запитанні відповість людина, яку ми чекаємо 17  жовтня- це Сергій Тулукут, майстер усвідомленості. Це тільки початок , мі чекаємо на багатьох майстрів , з багатьох міст і країн», — зазначила Крощенкiна Юлія —  засновниця спілки FamilyNudge, психолог, психотерапевт.

Nudge Famile у Дніпрі: спілка щасливих людей. Афиша Днепра

 

Фото: Володимир Федорищев

 

 

 

Слідкуйте за подіями в наших групах