Обличчя на мільйон. Голлівудський дерматолог назвав найпопулярніші пластичні операції серед зірок 

  • Категорія:
  • Новини

Особистий консультант Бекхем, Бейонсе і Кардашьян розповів, яким процедурам віддають перевагу його клієнтки

Один з найвідоміших і дорогих дерматологів в світі Гарольд Лансер розповів про найпопулярніші пластичні операції, процедури і ін’єкції краси серед знаменитостей.

Лансер, який є особистим консультантом таких світових зірок, як Вікторія Бекхем, Дженніфер Лопес, Бейонсе, Марго Роббі і Кім Кардашьян, зазначив, що головним трендом в пластичній хірургії сьогодні є максимальна природність і мінімальна травматичність, передає Independent.

Лансер зазначає, що знаменитості прагнуть виглядати все більш і більш природно. Найпопулярнішими процедурами краси як і раніше є ботокс і ліпосакція, але в форматі «міні». Так, головним трендом серед зіркових красунь є «бебіботокс», що має на увазі мінімальне використання препарату з ефектом злегка рухливих м’язів обличчя, а також «міні-ліпо», коли хірург працює над невеликою ділянкою тіла – наприклад, над позбавленням від жиру під підборіддям.

У моді також «злегка кирпатий ніс» і хірургічна і малоінвазивна пластику мочок вух. За словами Лансера, останнім часом все більше знаменитостей приділяють увагу своїм вухам, вважаючи, що подібні процедури допоможуть їм виглядати молодше:

«З віком мочки вух продовжують рости. Таким чином, збільшені мочки вух видають наш вік. Зараз популярна операція з пересадження жиру в мочки вух, щоб зробити обличчя візуально більш молодим і свіжим», – говорить він.

Ще один новий тренд в б’юті-індустрії – пунктурне омолодження обличчя або просто голковколювання обличчя. Ця процедура, на думку Лансера, стимулює виробництво колагену і еластину, і є одним з кращих безопераційних методів усунення ознак старіння шкіри.

У свою чергу, головним антітрендом є надмірне використання філерів, ботокса, і занадто пухкі губи. За словами доктора Лансера сьогодні обличчя, на якому чітко видно результати роботи пластичного хірурга, вже не є привабливим.

У список антітрендів Лансера також увійшли імпланти – як щодо грудей, так і по відношенню до сідниць. На його думку, збільшувати груди і сідниці вже не модно і незабаром навіть сімейство Кардашьян, знамените своїми нереалістично пишними формами, відмовиться від подібних маніпуляцій з власним тілом.

Підсумовуючи, Лансер також повідомив, що в сучасному світі не тільки жінки, а й чоловіки доглядають за своєю шкірою і не хочуть старіти. Так, за його спостереженнями, все більше чоловіків роблять пластику обличчя і за допомогою ін’єкцій краси борються зі зморшками:

«Якщо п’ять років тому чоловік був одним з 20 пацієнтів на столі пластичного хірурга або в кріслі косметолога, то тепер кожен 8 пацієнт є чоловіком», – говорить він.

 

Слідкуйте за подіями в наших групах