Олександр Педан провів “НеЛекцію” для дітей з Дніпра

  • Категорія:
  • Новини

Олександр Педан, телеведучий та шоумен, провів «НеЛекцію» для дітей з Дніпра. Захід для школярів проводять у межах ініціативи Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Спільно до навчання».

Про це повідомляє “ДніпроTV“.

Олександр Педан називає “НеЛекціями” формат своїх зустрічей зі школярами з усієї країни. За його словами, це цікаве обговорення важливих тем без жодних контрольних і домашніх завдань.

«У нас це 22-й івент. Ми об’їздили всю Україну, нарешті доїхали до Дніпра. І у нас ще буде два івенти в Дніпропетровській області. Буде ще Кам’янське і Павлоград. Для нас найголовніше, щоб діти вийшли з позитивною емоцією, натхненні. Ну і, дійсно, знали, як уберегтись», – каже неЛектор заходу Олександр Педан.

Зрозумілою для підлітків мовою телеведучий пояснив, як діяти під час тривоги, блекауту або коли знайшов вибухонебезпечний предмет.

«Не треба брати якісь невідомі речі на вулиці. Зателефонувати у поліцію і не чіпати його», – шестикласниця Єлизавета.

Кількість учнів на «НеЛекції» обмежувалася лише місткістю укриття у філармонії.

«Сто двадцять дітей. Ми проводили попередньо реєстрацію, оскільки це школи. Відповідно, ми з управлінням освіти сконтактували напередодні. І діти попередньо зареєструвалися, і вже організовано прийшли на захід», – проєктна менеджерка ГО «UMind» Ксенія.

Вже у найближчі дні івент відбудеться і в інших великих містах Дніпропетровської області.

Слідкуйте за подіями в наших групах