Парки Дніпра розквітнуть, не дивлячись на війну

  • Категорія:
  • Новини

У парках та скверах Дніпра тривають роботи з підготовки до весняно-літнього сезону. Комунальники висаджують квіти та дерева у скверах, які зовсім нещодавно були повністю занедбані.

Цей сквер колись був занедбаний, люди обходили його стороною. В минулому році зону відпочинку розчистили, а зараз відновлюють після зими, передає “ДніпроTV”



Сусанна Живілова, директорка комунального підприємства «Дирекція територій і об’єктів рекреації» Дніпровської міськради: “Парки та сквери Дніпра на сьогодні оновлюються після зими. Ця локація не є виключенням. На сьогодні вже очищено територію скверу від минулорічного листя та дрібного сміття”.

Висаджують дерева та відновлюють клумби. Старі та сухі дерева прибирають, щоб вони не завдали шкоди дніпрянам. Квітник площею у пів кілометри заповнюють саджанцями.

Тетяна Демченко, інженерка садово-паркового господарства департаменту парків та рекреації Дніпровської міськради: “На цих клумбах ми відновлюємо квітники з багаторічних квітів, які у нас вже є на цій локації. Ми відновлюємо візерунок із ірисів, піонів та очіпку, також ми ведемо підсадку однорічних квітів – це у нас чорнобривці, наші традиційні квіти, улюблені квіти дитинства. Вони не потребують особливого догляду”.

Зовсім скоро сквер розквітне. А в майбутньому комунальники планують масштабну реконструкцію цієї території. Але вже після перемоги.

Слідкуйте за подіями в наших групах