Перформанс в одному з магазинів Дніпра від театру ДРАМіКОМ

  • Категорія:
  • Новини

Переоцінка цінностей, вибір між багатством і рідними – все це про мюзикл «Скрудж та Різдвяне диво». Театр ДРАМіКОМ готує прем’єру вистави у Дніпрі. Анонсувати та розповісти глядачу про новинку в театрі вирішили оригінально – організували перформанс в одному з магазинів Дніпра. Як це було – дивіться далі.

Полички з продуктами перетворилися на частину магічного Лондона. В одному із супермаркетів Дніпра відвідувачів зустрічав справжній Скрудж.

Це перформанс від театру ДРАМіКОМ, який не залишив байдужим жодного покупця магазину.

“Дуже коротенько, ми думали буде довше, але нам сподобалося”, – розповідають дніпрянки Ксенія та Аліса.

Також на гостей чекали розіграші смаколиків та квитків на прем’єру! 

Скрудж та Різдвяне диво» – мюзикл, прем’єра якого відбудеться в театрі ДРАМіКОМ. Підготовка тривала більше пів року.

“Особливо для мене як для актора, нового що ми драматичний театр, а тут буде мюзикл. Навіть трішки лялькового театру і ефекти різні є, магічні. З новими технологіями, тобто діткам буде дуже цікаво. Мій персонаж дуже схожий на мене, такий же позитивний і так же любить новорічні свята”, – каже Олександр Плахтій актор театру ДРАМіКОМ.

Історію Скруджа обрали не просто так.

“Саме ця вистава, саме ця п’єса характерно відповідає на питання: що є ціно: чи родина, чи гроші, чи спілкування, чи взаємодопомога? Тому переоцінка цінностей, знаходження справжніх цінностей, орієнтир що таке добро, святкування разом. Це основні теми, які ми даємо зараз глядачам”, – розповідає Сергій Мазаний, директор, художній керівник театру ДРАМіКОМ.

Прем’єра мюзиклу “Скрудж та Різдвяне диво” відбудеться 23 грудня. Подивитися виставу можна буде до 7 січня.

ДніпроTV.

Слідкуйте за подіями в наших групах