Пес-блогер з Дніпра написав книгу (Відео). Афиша Днепра

Пес-блогер з Дніпра написав книгу (Відео)

  • Категорія:
  • Новини

У Дніпрі є свій пес-блогер на ім’я Кокс. Цей красунчик – автор книжок! Його перша книга – “Пригоди песика Кокса”. Оповідання про яскраве та насичене життя собаки, яка мешкає в звичайній українській родині. Діти та дорослі на сторінках книги зможуть дізнатися про що мріють, як жартують, як розмовляють домашні улюбленці. Ситуації, в які потрапляють головні герої, знайомі майже всім, тому іноді цікаво буде побачити себе та дізнатися як почуття гумору може зробити життя цікавим. Маленькі хитрощи, якими Коксик користується в повній мірі задля досягнення своїх цілей, викликають посмішку та надихають подивитися на тварин з іншого боку.

Авторка історій про Кокса і його родину – дніпровська письменниця Ганна Теряннік.

“Кілька тижнів тому у видавництві Ліра побачила світ моя нова книжка. Цього разу це продовження історій веселих песиків, які багато розмовляють і постійно потрапляють в кумедні ситуації. Безліч малюнків художника Дмитра Хабарова, які, до речі, можна розмалювати, сучасний дизайн Олександри Нечай, супутні цікавинки, які оточують книгу та роблять її ближчою до читача. І головне, можливість спілкування з улюбленими героями через сторінки в соціальних мережах, де інформація оновлюється щоденно!” – каже Ганна.


Автори проєкту цього разу пішли ще далі, доповнивши історії ще більшою кількістю героїв, як чотирилапих, так і дволапих. В різноманітних ситуаціях читачі зможуть впізнати себе та отримати безліч позитивних вражень. Також малюнки, які додатково зробили у великому форматі календарів-розмальовок, зможуть залучити найменших читачів.

“Календарі, які ми випустили у видавництві Ліра для того, щоб Ви знали вже напевно, чим зайнятися у новорічну ніч. Ексклюзивні малюнки Дмитра Хабарова, дизайн Олександри Нечай, та задумки від творців Песика Коксика будуть прикрашати будь-яке приміщення. А ще на кожен місяць нового року ми написали маленькі побажання, які обов’язково здійсняться” – каже авторка.

Слідкуйте за подіями в наших групах