«Піднесені у своїй оголеності» у Дніпрі.Виставка робіт Аделін Кейль.

  • Категорія:
  • Новини

З 13  по 19 квітня в рамках фестивалю «Французська весна» у дніпрян є можливість відвідати неординарну виставку під назвою «Піднесені у своїй оголеності» відомого фотографа Аделін Кейль .

На цій виставці представлена серія фотографій французької фото-художниці , відзнятих у роздягальнях муніципального басейну Рейк’явіка . Знімки відображають повсякденне життя суспільства, якому притаманне інше  ставлення до оголеного тіла. В Дніпрі ця інсталяція вперше, тому на відкриття виставки прийшло чимало людей. Фотографії,  які представлені в галереї «Артсвіт»є унікальними, адже фотограф не застосував жодного фоторедактора, та показав образ оголеного тіла без притаманного,для сьогодення, фотошопу та ідеальних форм.

Родзинкою цих фото є те,що на них зображені не моделі,а звичайні жінки, яких ми бачимо кожного дня, і якими являємось самі. Цим Аделін Кейль хотіла сказати, що жінка може бути прекрасною з зайвою вагою, з розтягнутою шкірою після пологів та іншими недоліками, з якими ми самі стикалися в своєму житті.

Нині образ жінки передусім диктується сторінками глянцевих журналів та соціальніх мереж, і більшість прекрасної половини людства прагне дотримуватись цих стандартів. Та Аделін вирішила відкрити очі жінкам усього світу цими фотографіями і довести що прийняття власного тіла надзвичайно важливе. Адже саме у цьому схований ключ до душевної рівноваги та гармонії.

Донести до жінок , що вони прекрасні з будь-якими недоліками-це головне завдання цієї виставки.

Щодо самої інсталяції,то на ній представлено лише 10 знімків. Але, цих фото вам вистачить щоб зробити для себе висновки та насолодитися атмосферою.

Виставка є безкоштовною,тому ви можете в будь-який момент  відвідати  галерею та переглянути фотографії.

Слідкуйте за подіями в наших групах