Подари внимание и заботу: в Днепре пройдет благотворительная акция. Афиша Днепра

Подари внимание и заботу: в Днепре пройдет благотворительная акция

  • Категорія:
  • Новини

В Днепре, 3 декабря, в международный день людей с особыми потребностями, пройдет благотворительная акция «Подари ребенку улыбку».

Об этом говорится в посте на инстаграм-странице dsns_dnipro.

View this post on Instagram

#GivingDay – 3 грудня – Міжнародний день людей з особливими потребами☝️ Тож, давайте разом проведемо благодійну акцію для дітей, Комунального закладу «Дніпропетровський дитячий будинок-інтернат»? Даний заклад є соціально медичним закладом☝️ для постійного проживання дітей від 4 до 18 років з вадами фізичного розвитку і ураженням центральної нервової системи, які потребують стороннього і медичного обслуговування, а також доброти та уваги від дорослих. Тож, представники #ДСНС Дніпра та волонтери загону Червоного Хреста України проводять соціальну #Акцію «Подаруй дитині посмішку» ?та звертаюся до небайдужих долучитися до вчинку доброї волі. Ваша участь в акції не тільки допоможете діткам?, а й покаже приклад доброти і людяності для інших людей. Кожен з Вас своїм вчинком подарує ?цим маленьким громадянам радість творчості і турботи. Тож, що потрібно: ✅Збираємо будь-які матеріали для творчості та рукоділля для організації дозвілля: – товари для творчості, від різних олівців до різних фарб, крейди, полімерного пластику, глини, трафаретів; ✅набори для творчості, камінчики, бісер, серветки для декупажу. ✅будь-яку канцелярію – починаючи від паперу, ручок, клею, нитки для в'язання, дерев'яні речі для декору, планшети або фанерки для створення панно; ✅будь-які смаколики, які сам заклад придбати не в змозі та найголовніше, продукти для дітей які швидко не псуються. Все вище перелічене Ви зможете принести по 2-ге грудня ❄включно до Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області за адресою, м. Дніпро, вулиця Короленко, 4 та зайшовши в вхідні двері, на вас чекатиме «Скринька допомоги», де ви зможете залишити свою доброту. Добро має звучати голосно, про нього потрібно заявляти❗ Тільки так ми змінимо світ? #ДСНС_ДНІПРО #ДСНС_УКРАЇНИ

A post shared by DSNS DNEPR (@dsns_dnipro) on

Акция пройдет для детей от 4 до 18 лет, проживающих в коммунальном учреждении «Днепропетровский детский дом-интернат». Присоединится к акции могут все желающие.

Организаторы акции, волонтеры отряда Красный Крест Украины и представители ДСНС Днепра, приглашают присоединится всех желающих.

«Ваше участие в акции не только поможете детям, но и покажет пример доброты и человечности для других людей», – говорится в посте.

Для того, чтобы принять участие в акции нужно принести любые материалы для творчества и рукоделия: камешки, бисер, салфетки для декупажа и т.д. Еще можно принести и канцелярию – бумагу, ручки, клей, нитки для вязания, деревянные вещи для декора и планшеты или фанерки для создания панно. Кроме этого, можно принести любые сладости и долгосрочные продукты для детей.

Все это можно принести до 2 декабря включительно в Главное управления ГСЧС Украины в Днепропетровской области (улица Короленко, 4). Там будет находится «Ящик помощи», где каждый желающий сможет оставить свою доброту.

Слідкуйте за подіями в наших групах