Поет-воїн Полежака, який став найсексуальнішим діячем культури, потрапив під обстріл: прилетіло в 50 см від голови

  • Категорія:
  • Новини

Український поет та автор багатьох популярних пісень Артем Полежака, який після повномасштабного вторгнення вирушив захищати Батьківщину на фронт, потрапив під ворожий обстріл. У результаті в бійця діагностували контузію.

Він вийшов із шанувальниками на зв’язок і розповів про своє самопочуття. Прийшовши до тями після обстрілу, який міг забрати життя захисника та його побратимів, Полежака зробив кілька знімків, щоб поділитися ними з шанувальниками. Кадри поет розмістив на особистій сторінці у Facebook.

“Якщо ви не знали, як виглядає контужений Полежака, то ось. Пі**рський танк розібрав нашу позицію на запчастини. Мені прилетіло буквально в 50 см від голови. Прийшов до тями, засипаний піском, нічого не розуміючи. Шапку втратив… Чітко в коліматор потрапив уламок, збив з планки і відправив у коліматорну Вальгалу. Тепер у мене з’явилася нова суперздатність – видихати повітря через вуха. У голові гуде, погано чую (що в моєму віці, в принципі…), а головне, трошки порушена координація і не можу довго йти”, – розповів автор.

Полежака зазначив, що йому вже було надано медичну допомогу, тому зараз він почувається набагато краще, хоча процес відновлення займе ще якийсь час.

“Вранці сестра зробила крапельницю, дала пігулок, і я вже в теплі”, – наголосив поет.

13 лютого Полежака став переможцем премії “Золотий ліфон”, яка визначає найсексуальнішого діяча культури. Щоправда, цього року народну нагороду перейменували на “Кевларовий ліфон”, оскільки премія дещо змінила формат, і фаворита обирали серед тих письменників, поетів та музикантів, які служать на фронті у лавах ЗСУ.

Полежака зараз служить як стрілець у 3-му батальйоні 5-ї Слобожанської бригади Національної Гвардії України під позивним “Химера”.

Слідкуйте за подіями в наших групах