Поліцейські та працівники установ соцзахисту взяли участь у міжнародній акції «16 днів активізму проти насильства»

  • Категорія:
  • Новини

Уперше в Дніпрі поліцейські, курсанти та працівники установ та центрів соцзахисту міської ради приєднались до забігу “Acting for survivors” у рамках міжнародної акції “16 днів активізму проти насильства”.

Захід спрямований на привертання уваги до злочинів насильства, вчинених військовими російської федерації. Учасники виступили як прояв підтримки та турботи про людей, які пережили травматичний досвід, підкреслюючи, що насильство не повинно мати місце в суспільстві.

У заході взяли участь 20 осіб, серед яких інспекторка патрульної поліції Тетяна Гутченко та капітан поліції Руслан Охріменко. Учасники, отримавши символічні силіконові браслети, активно ділилися враженнями та інформацією про акцію в соцмережах. Захід відбувся за ініціативи Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції з підтримкою ООН та ГО “UA Experts”. Організаторами стали департамент соціальної політики ДМР та департамент гуманітарної політики ДМР у партнерстві з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення.

Слідкуйте за подіями в наших групах