«Преміальні» викладачі не кожному по кишені: скільки коштують заняття у приватних мистецьких школах Дніпра

  • Категорія:
  • Афіша
  • Куди піти дніпро
  • Новини
  • Мітки:
  • Афиша Днепра

Ті, кого з якихось причин не влаштовують уроки у державних музичних школах, можуть звернутись до приватних закладів Дніпра. Але, як стало відомо «Нашому місту», такі заняття коштують зовсім недешево.

Наприклад, у музичній школи-студії D`Sound можна навчитись грати на гітарі, фортепіано, ударних, а також співати. Пробне 30-хвилинне заняття коштує 250 грн. Далі вартість поурочної оплати – 500 гривень за 45 хвилин та 600 гривень за 60 хвилин. Якщо придбати місячний абонемент, можна трохи зекономити.

Ще більш кусючі ціни у приватній музичній школі Star Music. Адміністратор по телефону повідомляє, що, до прикладу, з гітари в цьому закладі є викладачі різних категорій – стандарт та преміум. У «стандартних» вчителів разовий урок коштує 600 гривень, ціна за чотири уроки – 2 тисячі гривень, 8 занять – 3600. «Преміальні» викладачі з підвищеною кваліфікацією беруть 700 гривень за разове заняття, 2600 за чотири і 4800 за вісім занять.

Заняття малюнком та живописом – теж задоволення не з дешевих. Одна година зазвичай коштує 200-250 гривень. Але якщо мова йде про підготовку до вступу у коледж чи виш, де треба здавати творчі іспити з цих предметів, ціна за годину може бути і 300 гривень. При  цьому керівник студії, який зазвичай є викладачем та приймає іспити у тому самому навчальному закладі,  буде наполягати на заняттях протягом двох чи навіть трьох годин.

Фото з відкритих джерел.

Юліанна Кокошко

Слідкуйте за подіями в наших групах