Професорка з Дніпра перемогла у Всесвітньому конкурсі краси (Фото)

  • Категорія:
  • Новини

1 жовтня завершився Всесвітній конкурс краси «Mrs Millenium Universe-2023». І серед учасниць зі всього світу заслужену перемогу отримала дніпрянка Анастасія Могилова. Детальніше про українську красуню повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на ДНУ ім. О. Гончара.

Як повідомляється, переможниця конкурсу краси є професоркою кафедри маркетингу та міжнародного менеджменту Факультет економіки ДНУ ім. О.Гончара.

На конкурс «Mrs Millenium Universe-2023» Анастасія Могилова делегувалася в якості амбасадора та суспільного діяча Благодійного фонду «Стефанія Дніпро».

Зокрема, Анастасія Могилова одразу після прильоту розгорнула український прапор із підписами солдатів та військових України. На конкурсі протягом пʼяти днів Анастасія Могилова розповіла про національну культуру рідної країни та народні традиції, презентувала красу народних вбрань та національних символів від українських дизайнерів. Кожен свій виступ вона розпочинала словами «Доброго вечора! Ми з України!», пояснюючи зміст цього вислову, та закликала підтримати мир.

Окрім головного титулу «Mrs Millenium Universe», Анастасія отримала звання «Всесвітній Амбасадор за мир» від United Nations, а також звання «Inernational Face Magazine» від Міністерства Туризму Малайзії і фотозйомку для обкладинки міжнародного журналу краси.

Нагадаємо, це вже не перша перемога Анастасії у подібних конкурсах. У 2021 році вона стала королевою Mrs. Dnepr Oficcial-2021. А вже наступного року – стала переможницею всесвітнього конкурсу Mrs. World Diversity-2022.

Вітаємо красуню та бажаємо нових перемог!

Слідкуйте за подіями в наших групах