Романтика і доленосні зустрічі: цим знакам Зодіаку казково пощастить у коханні дуже скоро

  • Категорія:
  • Новини

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких досягнуть успіху на любовному фронті до кінця поточного тижня, до 24 вересня. Про це пише «Наше місто» з посиланням на УНІАН.

Лев

Леви дуже вибіркові у виборі партнера, тому можуть ходити без обручки на безіменному пальці дуже довго. Однак і в їхньому житті настає момент, коли вони усвідомлюють, що готові створити сім’ю. Саме в цей період до них і постукає щастя, а точніше людина, яка захоче зробити їх найщасливішими.

Вже зовсім скоро вони зустрінуть свою людину, з якою випробують масу позитивних емоцій. Зірки обіцяють їм радість і щастя від проведеного разом часу. Є шанс, що зовсім скоро ви підете під вінець.

Близнюки

Близнюки можуть закрутити бурхливий роман. Однак заковика в тому, що вони не зустрінуть нову людину, а повернуться до колишнього партнера. Цілком ймовірно, що ви захочете відновити стосунки з людиною, з якою ви були разом багато років тому, але з якихось причин розлучилися.

Минув час, ви змінилися, все переосмислили і тепер готові почати все спочатку. Удача буде на вашому боці, тому не упустіть свій шанс знову знайти щастя.

Слідкуйте за подіями в наших групах