Шість вантажівок і п’ять джипів: міська влада передала чергову партію автомобілів на фронт

  • Категорія:
  • Новини

Дніпровська міська рада передала Збройним Силам України чергову партію автомобілів. Це шість вантажівок Reno TRM 2000 та п’ять джипів Peugeot P4. Усі машини пройшли повне технічне обслуговування.

«Вантажівки мають повний привід, бортовий редуктор, обладнані дизельним двигуном 3.6 літра. Також є система блокування диференціала заднього мосту, що дозволяє підвищувати прохідність машини. У кузові є місця для перевезення особового складу військових. Кабіна обладнана люком. Легкові джипи об’ємом двигуна 2,5 літри також повнопривідні, з блокуванням диференціалу», — розповів директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Ігор Маковцев.

Він також додав: «На полігоні провели випробування цих автівок. Вони якісно продемонстрували свої характеристики з проходження місцевості».

Водночас молодший сержант, начальник АТП контрольно-пропускного пункту Максим Авраменко подякував керівництву міста за наданий транспорт: «Нам вкрай потрібні такі автівки, зокрема й для евакуації, подання бойових комплектів, доставки продуктів, води на фронт. Попереду осінь-зима і повнопривідний транспорт особливо на часі, щоб забезпечувати життєдіяльність батальйону».

Слідкуйте за подіями в наших групах