Шон Пенн на шоу Кіммела в США розхвалив Зеленського і зізнався, що його відрізняє від інших президентів

  • Категорія:
  • Новини

Актор та режисер представив свій фільм “Superpower” про війну в Україні.

Американський актор та режисер Шон Пенн став гостем відомого в США шоу Jimmy Kimmel Live.

Там він розповів про свій документальний фільм “Superpower” (“Суперсила”), в якому йдеться про повномасштабну війну в Україні. В ефірі шоу показали фрагмент з документальної стрічки, де Пенн сидить разом з президентом України Володимиром Зеленським у бомбосховищі і відповідає, чому росіяни напали на Україну: “Він (Путін – прим.ред.) хоче, щоб ми були мертві. Він ненавидить Україну. Він ненавидить нас і ми не знаємо чому”, – каже у відео президент.

Як розповів Шон Пенн, вони зі знімальною групою приїхали до України напередодні повномасштабного вторгнення і планували зняти легку документалку про коміка, який став президентом.

“Це було до будь-яких новин про нарощування російської армії. Ми знали, що Україна перебуває у стані війни, оборонної війни на сході від 2014 року”, – сказав Шон.

Вони зустрілися з Зеленським без камер і домовилися про початок знімань наступного дня. Але коли ж Росія вранці 24 лютого 2022 року запустила ракети по Україні, Пенн і президент України побачилися в бункері.

Режисер зі своєю групою прийняли рішення залишитися в нашій країні і знімати фільм про боротьбу українського народу з російськими окупантами.

Разом з тим режисер зізнався, що був здивований, що Володимир Зеленський у такий непростий момент для країни не скасував їхню зустріч і заявив про намір продовжити знімання.

Ведучий шоу Джиммі Кіммел попросив Шона Пенна охарактеризувати Володимира Зеленського, у відповідь режисер розхвалив українського президента:

“У будь-якого глави держави, будь-якого політика, будь-якого глави великої компанії буває момент, коли ти починаєш відчувати розмови по сценарію. Але щодо Зеленського – немає жодної миті з ним, яка б не була справжньою”, – сказав Пенн.

Він додав, що Зеленський бачив чорновий варіант цього документального фільму і його реакція була такою – він підвівся і сказав: “Б’юся об заклад, ви раді, що я подивився все це”.

За матеріалами ТСН.

Слідкуйте за подіями в наших групах