Еротичні кадри з учасниками “Танців з зірками”

  • Категорія:
  • Новини

Українська співачка та учасниця гурту “НеАнгели” опублікувала курйозне фото, на якому постала оголеною з учасниками танцювального шоу “Танці з зірками”. Серед них – Іраклі Макацарія і Леся Нікітюк.

Еротичний знімок Слава опублікувала у своєму Instagram. Колаж з трьох пікантних фотографій зібрав чимало вподобань та коментарів, оскільки на ньому співачка позує повністю оголеною, за винятком панчіх та підборів, прикриваючи свої груди руками. Іраклі в свою чергу хизується на фото своїй рельєфним торсом, а Леся Нікітюк демонструє пікантні форми у шкіряному костюмі та крихітному бікіні.

“Тріо “Кришталь”, корпоративи, весілля, поминки”, – кумедно підписала свій допис Камінська, додавши хештег “Танці з зірками”.

Справа в тому, що від почату нового сезону проекту “Танці з зірками” на телеканалі “1+1” троє учасників вже встигли отримати травми на паркеті. Спершу артистка Слава Камінська, впавши на репетиції, отримала травму спини, відтак не змогла брати участь у проекті та була дискваліфікована. Згодом телеведуча Леся Нікітюк показала поранені ноги від троянд та пошкоджену руку.

Останній, хто зазнав невдачі на паркеті “Танці з зірками”, став колишній герой “Холостяка” Іраклі Макацарія. Під час репетиції з танцівницею Яною Заєць чоловік отримав травму та звернувся за допомогою до лікарів і наразі проходить швидку реабілітацію, щоб знову повернутись на паркет.

 

—————————————————————————-

Приєднуйтесь до нас в Telegram – https://t.me/DneprAfisha

Слідкуйте за подіями в наших групах