Солістка балету з Дніпра отримає стипендію Президента. Афіша Дніпра.

Солістка балету з Дніпра отримає стипендію Президента

  • Категорія:
  • Новини

Дніпропетровщина повна талантів – це все аксіома. Сам Президент відзначив молоду та дуже талановиту балерину. Про це розповіли на сторінці в Facebook Дніпропетровського академічного театру опери та балету

“Вітаємо нашу солістку балету ІЛОНУ БАЙТЛЕР з призначенням стипендії Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва!

“УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №50/2022Відповідно до Указу Президента України від 23 січня 2018 року № 13 «Про стипендії Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва» постановляю: 1. Призначити стипендії Президента України молодим письменникам і митцям у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва:митцям у сфері хореографічного мистецтва: БАЙТЛЕР Ілоні Олексіївні, 2002 року народження”.

Пишаємося та вітаємо! Подальших творчих успіхів”.

Редакция “Афіші” вітає Ілону та дуже пишається талановитою землячкою!

Слідкуйте за подіями в наших групах