На вокзалі у Дніпрі понад сто дітей виконали «Щедрик». Афіша Дніпра

Святковий настрій для подорожніх: На вокзалі у Дніпрі понад сто дітей виконали «Щедрик»

  • Категорія:
  • Новини

Минулої суботи, 12 січня, на Центральному залізничному вокзалі Дніпра понад 100 дітей виконали «Щедрик». Юні містяни колядували й щедрували для тих, хто у дорозі. Театралізоване дійство під назвою «Різдвяна зірка» розпочалося на сходах вокзалу і продовжилося вже у приміщенні, біля ялинки.

«Ми хочемо, щоб усі дніпряни та гості міста, які подорожують цими днями, мали святковий настрій. Цей настрій «роз’їжджатиметься» Україною саме з Дніпра. Тут колядки, конкурси, вертеп. Усі діти, які виявили бажання взяти участь у заході, отримають подарунки», – зазначив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

«Сьогодні ми вітаємо всіх, хто прибув на вокзал, із новорічними та різдвяними святами. Зазвичай ми виступаємо на сцені, на вокзалі – вперше. Але мені дуже подобається, що ми можемо своїм співом створити особливий настрій людям», – розповіла 11-річна учасниця театралізованого дійства Софія.

Ірина приїхала на вокзал придбати квитки на потяг. Каже, що ніколи не бачила такого на станціях у жодному місті.
«Дуже приємно було спостерігати за виступом дітей. Їм вдалося створити особливу атмосферу на вокзалі. Люди, які зазвичай кудись поспішають, зупинялися, щоб послухати. Мені сподобалося», – зазначила пані Ірина.

—————————————————————————-

Вся Афиша Днепра в Telegram – https://t.me/DneprAfisha

Слідкуйте за подіями в наших групах