Топ-10 подій у Дніпрі на тиждень 11-15 грудня

  • Категорія:
  • Куди піти дніпро
  • Новини

Як провести цікаво неділю у Дніпрі? Журналісти «Наше місто» зібрали для  вас топ-подій, які варто відвідати 11-15 грудня, зберігайте афішу та надсилайте друзям!

Понеділок 11 грудня

Презентація нової книги Андрія Зеліньского “Анатомія воїна”

Це книга про внутрішню силу та духовність. Андрій Зелінський – священник Української греко-католицької церкви, військовий капелан, викладач програми “Етика-Політика-Економіка” в Українському католицькому університеті. “Анатомія Воїна” – це не просто книга, це подорож у світ внутрішньої сили та духовності, яку кожен із нас може відкрити у собі. Автор приводить нас до роздумів про те, що воїнський дух проживає у кожному, і нам потрібно лише вірити в цю силу, щоб змінити своє життя.

Де і коли: 13:00. вул. Гоголя, 26., Вхід: вільний донат від 100 грн.

Концерт MONATIK

MONATIK продовжує всеукраїнський тур «ART Терапія». «Продовжуємо допомагати дітям та сім’ям з деокупованих та прифронтових територій. Продовжуємо збір коштів на гуманітарну допомогу українцям, що страждають від повномасштабного вторгнення російських військ на території України», – зазначає артист.

Де і коли: БК «Шинник», 19.00. Вартість: від 690 грн

Українські вечорниці на колоритному етно-хуторі

Тут ви дізнаєтесь щось нове про своє коріння, а може, просто згадаєте забуте. Вже біля самих воріт вас гостинно зустрінуть господарі і запропонують хліба з сіллю і чарочку горілки з козацької шаблюки. Після екскурсії хутором на вас чекають самі вечорниці. Виступ фольклорного ансамблю, традиції та легенди, майстер-класи, обрядові пісні та танці, ворожіння на щасливу долю, традиційні ігри та розваги. Буде весело та колоритно.

Де і коли: 14:45 – Виїзд групи від турцентру “Риба Андрій” (вул.Січеславська Набережна,15а). Вартість дорослий: 670 грн, дитячий: 620 грн. Деталі за телефоном +38 (068) 682 25 57

Брешемо чисту правду

Яскрава та пристрасна комедія “Брешемо чисту правду” – це ще одне підтвердження того, що жіночий та чоловічий розум від природи наділені гнучкістю, безмежною фантазією та винахідливістю!

Легка комедія з класичним сюжетом: дружина з коханцем, аж тут несподівано повертається чоловік.

Де і коли: Театр драми та комедії, 18:00, вартість від 400 грн

Вівторок 12 грудня

Планети та супутники

Лекція «Планети та супутники» — це можливість дізнатися, наскільки несхожі світи, які обертаються навколо життєдайної зорі Сонце. Мандрівка від невеликих кам’янистих світів до газових гігантів дозволить познайомитися із тамтешніми умовами, допоможе зрозуміти важливість космічного сусідства і надихне на подальше вивчення Сонячної системи. У 100-хвилинну програму відвідування Планетарію входить:

-ознайомлення з експозицією
-перегляд мультфільму «У пошуках нової Землі» у Зоряній залі
-жива тематична лекція

Де і коли: NOOSPHERE, Узвіз Крутогірний, 10, Дніпро, 16.30, вартість від 150 грн

Вистава «Кохання на трьох»

“Кохання на трьох” – це італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та, звісно ж, сміх до сліз.

Де і коли:  Дніпровський академічний театр драми та комедії, 18.00, вартість від 200 грн

Середа 13 грудня

ТНМК. Новий вертеп

ТНМК повертається із різдвяною програмою “Новий вертеп”, яку гурт представить в рамках зимового туру Україною! У цей час непевненості та випробувань, запрошуємо відчути святковий настрій та дух Різдва. Адже у новій програмі будуть поєднані найкращі традиції українського вертепу та сучасний контекст. Учасники гурту знову перетворяться на персонажів вертепу і цього разу ролі розподілилися так: Фагот – ЧортФоззі – ШинкарЯрослав Верьовкін (гітара) – ЦарАнтон Батурин (DJ) – ЦарВіктор Корженко (барабани) – ЦарКостянтин Жуйков (бас) – ІродОлександр Шиманський (фортепіано, труба) – ЯнголЄвген Гусак (перкусія) – Смерть

Де і коли: БК «Шинник», 18.30, вартість від 290 грн

Четвер 14 грудня

Дизель Шоу. Новорічний концерт

Масштабні та приголомшливі новорічно-патріотичні концерти “Дизель Шоу” додадуть останнім дням року атмосферу свят. Гумор – це зброя, але одночасно і наш захист. Новорічне “Дизель Шоу” – особливо магічна подія, адже відбудеться запис концертів, і можливо, вже в новорічну ніч ви побачите себе в ефірі телеканалу ICTV2. 

Де і колиДніпропетровський академічний театр опери та балету, 17.00, 19.30, вартість від 450 грн

П’ятниця 15 грудня

Нікіта Кісельов «З першого погляду»

Свою активну сольну кар‘єру Нікіта розпочав у вересні 2022-го року. Cправжньої популярності зазнав завдяки хіту “Романтично”, який відразу потрапив до топів стрімінгових сервісів. Кожен трек артиста стає справжнім гімном кохання. Приготуйтесь до захопливого виконання ваших улюблених хітів, які вже здобули місце в серцях слухачів: «Романтично», «Чорні брови», «Два ліхтарі» і «Квартира 156». Артист готує багато приємних сюрпризів для глядачів, серед яких буде читання чарівних віршів від Наталки Денисенко.

Де і коли: RIO club, 18.00 вартість від 300 грн

Вечори на хуторі поблизу Диканьки

Музична комедія на 2 дії за мотивами творів Миколи Гоголя. Цей хрестоматійний Різдвяний сюжет давно став класикою світової літератури. Прекрасний акторський ансамбль, чудова музика, сценічне оформлення допоможуть глядачеві опинитися в Різдвяній казці, в якій є місце диву, гумору й  незрадливому коханню.

Де і коли: Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, 18.00 вартість від 120 грн

Слідкуйте за подіями в наших групах