Топ 5 цікавих кав’ярень Дніпра

  • Категорія:
  • Куди піти дніпро
  • Новини

Без кави мало хто починає свій день. Журналісти «Наше Місто» зібрала для вас кращі, на думку редакції, кав’ярні, де готують правильну і навіть ідеальну каву — кожну з них можемо рекомендувати з власного досвіду.

Кав’ярня «Три бобри»

Кав’ярня «Три бобри» – це те місце в центрі Дніпра, куди хочеться прийти ще багато раз, щоб зрозуміти всі цікаві деталі закладу. Тут неймовірно кавова атмосфера, жива трава на підвіконнях, чиста насичена кава без домішок і свіжі тістечка. Дійсно, кав’ярня «Три бобри» – атмосферне місце Меню кав’ярні «Три бобра» Кавова реальність тут без домішок. Тільки чистий смак і аромат. Хоча деякі позиції в меню змусять вас поговорити з приємними бариста. «Кемекс», «V-62», «Аеропресс», «Сифон», «Раф кави», «Чай», «Не чай» або оригінальний «Бариста Чойс». Що хочете? А може какао?

Адреса: проспект Дмитра Яворницького, 42

“DoubleDecker Cake & Co”

У самому центрі Дніпра, на проспекті у високій арці між будинками старої забудови припаркувався «DoubleDecker Cake & Co»У закладі обіцяють не тільки поїти кавою, а й пригощати солодощами і випічкою власного приготування за оригінальними європейськими рецептами. Ще заклад популярний завдяки панорамним вікнам, з яких видно центральну частину в незвичайному ракурсі і всі прилеглі вулиці, У закладі можна не тільки випити кави, а й перекусити і навіть повноцінно пообідати, на столах і полицях розкладені книги про мистецтво, вечорами тут стильне підсвічування.


Адреса: проспект Дмитра Яворницького, 46

HIGH HILL specialty coffee roasters

Кав’ярня “HIGH HILL specialty coffee roasters” в Дніпрі знаходиться в самому центрі міста-на вулиці Барикадна, 5/7. Багато хто хвалять це місце за стиль та концептуальність. У закладу дуже багато позитивних відгуків. Також тут можна скуштувати смачні десерти та придбати гарну каву. Якщо ви не експерт в цьому питанні, то вас професійно проконсультують.

Адреса: вулиця Барикадна, 5/7

WHITE Coffeebar


Це місце про каву і не тільки. У закладі працюють з смачним зерном і професійним обладнанням, кава закуповує і обсмажує Ralf з The Barn в Берліні. Для того, щоб приготувати для вас неповторний кави, хлопці відвідали 20 кав’ярень Берліна і тепер готують найкращу з кращих кави для дніпрян. Кавові напої готують з додаванням органічного молока від українського виробника Органік Мілк, а воду фільтрують на обладнанні від української компанії Ecosoft.Сахар для кавових напоїв тут органічний тростинний Alter Eco, компанія працює за принципами Fair Trade.


Адреса: вулиця Січових Стрільців, 1а

Coffee Nostra

Затишна кав’ярня недалеко від Скверу Героїв. Тут дуже гарний вибір десертів та кави, є також сендвічі та солона випічка, а ще – різноманітний вибір чаю. Плюс кав’ярня знаходиться у підвальному приміщенні, а це дуже актуально сьогодні.

Адреса: вулиця Старокозацька, 55

Слідкуйте за подіями в наших групах