Топ 5 кав’ярень Дніпра

  • Категорія:
  • Новини
Афіша зібрала для вас кращі на думку редакції кав’ярні, де готують правильну і навіть ідеальну каву – кожне з них можемо рекомендувати з власного досвіду.

 Кав’ярня «Три бобри» – це те місце в центрі Дніпра, куди хочеться прийти ще багато раз, щоб зрозуміти всі цікаві деталі закладу. Тут неймовірно кавова атмосфера, жива трава на підвіконнях, чиста насичена кава без домішок і свіжі тістечка. Дійсно, кав’ярня «Три бобри» – атмосферне місце Меню кав’ярні «Три бобра» Кавова реальність тут без домішок. Тільки чистий смак і аромат. Хоча деякі позиції в меню змусять вас поговорити з приємними бариста. «Кемекс», «V-62», «Аеропресс», «Сифон», «Раф кави», «Чай», «Не чай» або оригінальний «Бариста Чойс». Що хочете? А може какао? Суворим прихильникам класики – еспресо. Тим більше, що багато дніпропетровців вважає цей заклад кращим в місті. Відносно солодощів, то і їх тут трохи є. Вам запропонують: тарт, «Три молока», класичне шоколадне печиво, дещо аскетичний Брауні. Кухня тут призначена для мінімалістів. Зрештою, смак кави все пояснює без зайвих слів. . Тут готують еспресо (25 грн.), Фільтр кави (45 грн.), Флет-вайт (45 грн.), Капучино (45 грн.), Латте (35 грн.), Пуровер (49 грн.).

Адреса: проспект Дмитра Яворницького, 42                                                                                                             Час роботи: пн-нд – з 8:00-22.00

У самому центрі Дніпра, на проспекті Карла Маркса, у високій арці між будинками старої забудови припаркувався «DoubleDecker Cake & Co»У закладі обіцяють не тільки поїти кави, а й пригощати солодощами і випічкою власного приготування за оригінальними європейськими рецептами.

Заклад розрахований, скоріше, на молодь та студентів, але оскільки солодкого покірні всі віки, частенько зустрічаються і компанії офісних працівників, заскочив перекусити під час перерви, і окупували великий стіл в центрі залу; і манірні літні дами, гордо сидять на кріслах з високими спинками. Випити кави і з’їсти що-небудь солодке вам обійдеться в 50-60 грн мінімум, але зупинитися складно, тому ми ще не покидали даблдекери, залишивши менш ніж 100 грн наодного, і не захопивши додому важкий шматок торта. Тут готують еспресо (45 грн.), Фільтр кави (45 грн.), Флет-вайт (55 грн.), Капучино (55 грн.), Латте (40 грн.), Ручино(60 грн.).

Підкуповує воно панорамними вікнами, з яких видно центральну частину в незвичайному ракурсі і всі прилеглі вулиці, смачною кавою. У закладі можна не тільки випити кави, а й перекусити і навіть повноцінно пообідати, на столах і полицях розкладені книги про мистецтво, вечорами тут стильне підсвічування.

Адреса: проспект Дмитра Яворницького, 46                                                                                                             Час роботи: пн-нд – з 8:00-22.00

Це місце про каву і не тільки. У закладі працюють з смачним зерном і професійним обладнанням, кава закуповує і обсмажує Ralf з The Barn в Берліні. Для того, щоб приготувати для вас неповторний кави, хлопці відвідали 20 кав’ярень Берліна і тепер готують найкращу з кращих кави для дніпрян. Кавові напої готують з додаванням органічного молока від українського виробника Органік Мілк, а воду фільтрують на обладнанні від української компанії Ecosoft.Сахар для кавових напоїв тут органічний тростинний Alter Eco, компанія працює за принципами Fair Trade.

Все працює за принципом самообслуговування. Тут готують еспресо (45 грн.), Фільтр кави (45 грн.), Флет-вайт (55 грн.), Капучино (55 грн.), Латте (40 грн.), Пуровер (59 грн.). Всі напої готуються на подвійному еспресо. Коров’яче молоко в будь-якому з напоїв можна замінити на мигдальне.

Адреса: вулиця Січових Стрільців, 1а,                                                                                                                        Час роботи: пн-нд – з 7:45-22.00

HAVE – це місце, яке відкрили люди, захоплені кавовим справою. Заклад знаходиться навпроти Оперного театру, що є відмінним приводом заглянути в нього до початку вистави в Опері на каву або улюблений коктейль.В рамках проекту, приміщення шоу-руму якого гармонійно поєднується з кавовим простором . Шоу-рум заповнюється ароматом свіжозвареної кави із HAVЕ , простору зі стильним стриманим інтер’єром і чудовою кавовій посудом. Графік роботи шоу-руму збігається з часом роботи кав’ярні-бару, що дозволяє здійснювати покупки і пити каву одночасно. Сам бар в кавово-шоппінговий просторі з’явився останнім, як заключний елемент в створенні унікального проекту. Багато шопоголіки люблять не тільки одяг і процес її вибору, а й свіжу каву правильної обсмажування, тому ця комбінація користується заслуженою популярністю. Тут можна спробувати: кава з трояндою, кава з розмарином, лавандовий кави, східний чорна кава з смаковими відтінком троянди. Ідеально підібрані китайські листовий чай і хрусткі фруктові паї. В рамках простору проходять зустрічі, під час яких блогери, художники і музиканти, або інші відомі особистості проводять майстер-класи або читають лекції. Тут готують еспресо (25 грн.), Фільтр кави (30 грн.), Флет-вайт (40 грн.), Капучино (30 грн.), Лате (35 грн.).

Адреса:проспект Дмитра Яворницького, 70а                                                                                                            Час роботи: З 8:00 до 21:00

Невелика кав’ярня на першому поверсі житлового будинку на вулиці Шевченка. Тут трохи посадочних місць, а літнім майданчиком служить імпровізована тераса у вигляді пари стільців і столу біля входу. Серед бариста – призери національних конкурсів.Ідея була в створенні якісної, доступної, стильною кав’ярні. Як правило, за напоєм рівня закладу “Object Coffee” кавоманам доводиться йти в кращі ресторани столиці, а це і дорого, і не завжди зручно. Тому зробити хорошу каву доступним всім було основним завданням творців кав’ярні. Тут зібрано все, про що мріє кожен гість будь-кав’ярні. Варять каву на original blend від Coffee door Brewbar & Coffee shop, який готується з чотирьох сортів арабіки категорії premium selection – Ефіопії, Коста-Ріки, Нікарагуа, Колумбії. В ароматі напою присутній квітковий мед, кешью і зацукровані журавлина, солодкість карамелі і апельсинового джему, кислинка абрикоса і аличевий сливи.

Еспрессо обійдеться вам в 32 грн, капучіно – в 39 грн, а латте коштує 43 грн. Також приготують картадо (35 грн), флет уайт (49 грн) і раф (45 грн).

Адреса: вул. Шевченка, 36,                                                                                                                                          Час роботи: пн-пт 8:00 до 22:00 сб-нд 10:00-22:00

 

Слідкуйте за подіями в наших групах