Топ подій у Дніпрі на тиждень 18-22 грудня

  • Категорія:
  • Куди піти дніпро
  • Новини

Новий тиждень – нові цікаві події у нашому місті! Ми поготували для вас підбірку актуальних івентів, прем’єр та концертів к Дніпрі в період з 18 по 22 грудня. Зберігайте афіші від «Наше Місто», аби не проґавити!

Понеділок, 18 грудня

Вистава «Двоє на гойдалках»
Романтична вистава. Все почалося у Нью-Йорку. Все почалося з телефонного дзвінка. З помилки номером. З випадкової розмови. Танцівниця Гіт ель Моска і адвокат Джеррі Райан.
Де і коли: 18:00, Дніпровський академічний театр драми та комедії, пр. Дмитра Яворницького, 97
Вартість: від 250 грн

Вівторок, 19 грудня
Проекційне шоу «Gallery film». З 12:00 до 20:00
«Gallery film» представляє унікальне проекційне шоу на стінах телетеатрального простору. Захоплюючий світ цифрових технологій гарантує глибоке занурення у віртуальну реальність. Відчуйте як картини виходять з рамок і оживають перед вашими очима. Ви зможете пережити емоції художника, відчути душу кожної роботи та дослідити деталі, які залишаються непомітними на звичайних полотнах.

Де і коли: З 12:00 до 20:00, «Телетеатр», узвіз Крутогірний, 9
Вартість: від 100 грн. Квиток дійсний на 1 будь-який сеанс протягом дня. Безкоштовний вхід передбачено для: військовослужбовців, ветеранів АТО, афганців, ліквідаторів ЧАЕС, дітей з інвалідністю, дітей осіб з інвалідністю внаслідок війни, дітей батьки яких є інвалідами внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

Вистава “Шерлок”. Прем’єра!
Хто стоїть за серією таємничих убивств, які тримають у жаху жителів нічного Лондона? І чи можливо перемогти генія кримінального світу професора Моріарті та покохати жінку, яка схильна до злочинів?
Фантастична історія пригод Шерлока Холмса та доктора Ватсона в блискучій постановці всесвітньо відомого режисера Дмитра Рачковського.

Де і коли: 18:00, Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, вул. Воскресенська, 5
Вартість: від 250 грн

Середа, 20 грудня
Танцювальна вистава «Вартові легенд»
Пориньте у магічну атмосферу новорічних свят разом з нами. Цього року наш танцювальний спектакль пройде за мотивами мультфільму «Вартові легенд». Яскраві костюми, неперевершені декорації, найсильніші номери від наших учнів та казкова атмосфера- все, це чекає на тебе вже 20 грудня!
Де і коли: 18:00, Дніпровський академічний театр драми та комедії, пр. Дмитра Яворницького, 97
Вартість: від 100 грн

Четвер, 21 грудня
Івасюк. Червона рута
Джазовий оркестр City Big Band, DJ Lubentcov LIVE, балет Театру танцю та актори театру-лабораторії VIE представляють музично-хореографічну драму ІВАСЮК.ЧЕРВОНА РУТА
Де і коли: 18:00, Театр драми та комедії, пр. Дмитра Яворницького, 97, Варість: від 200 грн

Harry Potter: Музика з кіносаги у виконанні симфонічного оркестру
Дорогі шанувальники магії та Гоґвортсу. Пориньте в атмосферу новорічних свят разом з улюбленою музикою до кіновсесвіту Harry Potter. Ви почуєте улюблені мелодії, які супроводжували Гаррі, Герміону та Рона в їхніх пригодах. Під керівництвом віртуозного диригента Олександра Госачинського симфонічний оркестр Gosorchestra зіграє найкращі композиції, які вже давно закарбувалися в наших серцях.
Де і коли: 19:00, Grand Hall,Менора, вул. Шолом-Алейхема, 4/26.
Вартість: від 790 грн

Петро Бампер і Сус
Вечір гумору у Дніпрі!
Де і коли: ДК Машинобудівників
вул. Робітнича, 166
Вартість: від 250 грн

П’ятниця, 22 грудня
Grand concert. Новорічне естрадно-симфонічне шоу
Неймовірна атмосфера тепла, затишку, яскравого свята і новорічного настрою в цей вечір у філармонії! Це музика, яка об’єднує людей, яка зближує, яка робить світ кращим. Музика, яка дарує нам зимове свято!
Де і коли: 18:00, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана, вул. Воскресенська, 6
Вартість: від 250 грн

Краєвиди Всесвіту очима телескопа «Габбл»
Вже понад 30 років над Землею кружляє космічний телескоп «Габбл». За цей час він отримав більше мільйона зображень небесних тіл і неймовірних космічних пейзажів! Його «моделями» стали галактичні скупчення й окремі галактики, дивовижні зоряні системи та мальовничі туманності. А ще він вивчає надмасивні чорні діри та невидиму темну матерію.
Де і коли: 17:00, Planetarium Noosphere Узвіз Крутогірний,
Вартість: 150 – 300 грн

Слідкуйте за подіями в наших групах