Трогательная история: в Днепре просят удочерить сестер. Афиша Днепра

Трогательная история: в Днепре просят удочерить сестер

  • Категорія:
  • Новини

О двух замечательных девочках, которые мечтают, чтобы у них появились мама и папа, сообщается на фб-странице Департамент социальной политики Днепра.

««Моє ім’я – Вікторія, і хоч мені 11 років, я знаю що це означає «перемога»! Навчаюсь у 5 класі, улюблений предмет – трудове навчання, бо я люблю вишивати, робити ляльки – мотанки, плести зі стрічок браслети.
А ще мені дуже цікаво знімати відео для Тік –Току в соціальних мережах . У Тік-Току я публікую різноманітні тренди з сестрою Анною та подружками. Також, люблю фотографуватись, вважаю себе фотогенічною. Коли у мене гарний настрій, я малюю, співаю сучасні пісні, ходжу в тренажерний зал, де займаюсь розтяжкою і вже умію сідати на шпагат.
У групі маю багато друзів, разом ми вчимо уроки, граємо в настільні ігри, переглядаємо цікаві передачі або відео на YouTube.
У майбутньому мрію бути фотографом, або перукарем. Дуже люблю робити зачіски собі, своїй сестрі, та подружкам.
Разом зі мною у Центрі знаходиться моя сестра Анна, яку я дуже-дуже люблю.
Довгий час ми з нею не бачились, тому вона саме найдорожче , що в мене є. З нею ми мріємо бути у родині де нам буде добре.
«Привіт! Мене звати Анна, мені 9 і я навчаюсь у 3 класі. Дуже люблю повітряну гімнастику, грати в спортивні ігри – настольний теніс, волейбол , люблю фотографувати себе та природу, тому, як і моя старша сестра, мрію бути фотографом.
З дівчатами ми граємо в різні ігри, переглядаємо цікаві передачі. Коли мені сумно, то я малюю. Люблю створювати поробки для участі в ярмарку. А ще мені дуже подобається спілкуватись з моєю старшою сестрою Вікторією. Ми розповідаємо одна одній свої секрети та мрії. Я охоче проводжу з нею свій вільний час. Ми з сестрою мріємо жити у родині і бути там щасливими.

Для усиновлення, опіки, влаштування в прийомну сім’ю та дитячий будинок сімейного типу та більш докладною інформацією про дітей звертайтесь до управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради за номерами: +38(056)744 60 88, +38(056)744 70 61», – отмечается в сообщении.

да     да_ро_юб-

Слідкуйте за подіями в наших групах