Том і джері у кіно, Новини,Афіша Дніпра

У 2019 році почнуть знімати фільм Том і Джері

  • Категорія:
  • Новини
Стрічку зніме титулований режисер
Улюблений мультик дитинства перетвориться в повнометражний фільм: фанатам розкрили деталі
Всесвітньо відома кінокомпанія Warner Bros. вирішила оживити одну зі своїх найбільш відомих франшиз – легендарний мультиплікаційний серіал “Том і Джеррі”. Вже в липні 2019 планується приступити до зйомок повнометражного ігрового фільму, про що повідомляє movieweb.

Режисером стрічки стане Тім Сторі (“Фантастична Четвірка”, “Фантастична Четвірка: Вторгнення Срібного Серфера”). У фільмі планують поєднати CGI-анімацію і зйомки з живими акторами. Зйомки фільму пройдуть в Англії.
Як відомо, анімаційна франшиза “Том і Джеррі” складається з декількох сотень короткометражних мультфільмів. Історичний початок стався в 1940 році, коли аніматори Джозеф Барбера і Вільям Ханна, отримавши добро від продюсера Фреда Куїмбі, випустили пілотний випуск під назвою “Кіт отримує стусана”. Дії в серіях відбуваються під музику композитора Скотта Бредлі. Без неї, швидше за все, мультфільм не завоював би культового статусу, що підтверджується спадом популярність більш пізніх випусків.

На даний момент шоу є володарем семи премій “Оскар”, при цьому у 1993 році вийшла повнометражна картина “Том і Джеррі: Фільм”. Перша спроба поєднати мишеняту і кота з живими акторами відбулася в 2003 році, коли знімалася реклама автомобіля Ford Mondeo.

Слідкуйте за подіями в наших групах