У Дніпрі борг мешканців перед КП «Дніпроводоканал» становить більше ніж 750 млн гривень

  • Категорія:
  • Новини

У місті Дніпро накопичений борг мешканців перед КП «Дніпроводоканал» перевищує 750 мільйонів гривень. Зазначено, що ОСББ/ЖБК винні 10 мільйонів, мешканці будинків комунальної власності – 650 мільйонів, а юридичні особи мають борг у розмірі 92 мільйонів. Представники КП «Дніпроводоканал» наголосили на необхідності вчасного погашення заборгованості, попереджаючи, що в іншому випадку може бути подано позов до суду проти боржників.

«Ми позиватимемось проти злісних неплатників, тобто тих, які не платять уже кілька років. Якщо у абонента немає можливості сплатити весь борг одразу – він може звернутись до абонентського відділу та оформити договір реструктуризації. Це дозволить сплачувати меншими частинами, що для багатьох більш зручно», – прокоментував представник КП «Дніпроводоканал» Ян Майдан.

Отримати роз’яснення щодо оформлення договору реструктуризацій можна в абонентському відділу КП «Дніпроводоканал». Перелік адрес є на сайті – https://vodokanal.dp.ua/kontakti/. Консультацію можна отримати і дистанційно за номерами: (050) 019-43-53 та (098) 061-79-36.

Слідкуйте за подіями в наших групах