У Дніпрі до Дня Соборності студенти влаштували флешмоб. Афіша Дніпра

У Дніпрі до Дня Соборності студенти влаштували видовищний флешмоб

  • Категорія:
  • Новини

22 січня в Україні відзначається День Соборності. У Дніпропетровському університеті внутрішніх справ студенти влаштували масштабний патріотичний флешмоб до цього свята. У ньому взяли участь понад 400 курсантів та студентів навчального закладу.

Видовищне дійство включало в себе 3 етапи. Спочатку курсанти за допомогою ліхтарів наживо сформували напис «Слава Україні! Героям Слава!». Далі, тими ж ліхтариками, майбутні поліцейські просто неба побудували карту України – єдиною і неподільною.

Наприкінці флешмобу хлопці та дівчата розкрили біле полотно і на його фоні показали власноруч створений святковий кліп.

Помічник ректора, Володимир Ковбаса, запевняє: студенти самостійно проявляють ініціативу щодо проведення патріотичних заходів.

Наші курсанти як майбутні правоохоронці турбуються за майбутнє держави та її незалежність, цілісність. Вони розуміють, що проведення таких заходів дійсно об’єднує молодь. Що стосується державних свят, курсанти творчо підходять до проведення різних заходів та втілення ініціатив“, – підкреслив Володимир Миколайович.

Усі учасники акції задоволені і відчувають гордість за свою країну.

«Ідея флешмобу – досить масштабна та цікава. Ми настільки надихнулися нею, що навіть незважаючи на погоду втілили все заплановане. У серці кожного з нас тепло, адже ми шануємо історію нашої країни!» – прокоментувала учасниця флешмобу Владислава Фролова.

«Відчуваю гордість, тому що так багато людей зібралося разом, ініціативних та активних. Мені особисто дуже приємно було взяти участь у такому заході», – розповів курсант інституту Вадим Болгаренко.

Слідкуйте за подіями в наших групах