У Дніпрі є своя гладіаторська арена. Афиша Днепра

У Дніпрі є своя гладіаторська арена

  • Категорія:
  • Новини

Євгеній Крекотень відкрив у Дніпрі сімейний спортивний комплекс –«Арена». Це тренажерна зала та безліч спортивних секцій для дорослих та дітей.

— До війни я теж займався бізнесом, був невеликий спортклуб в орендованих приміщеннях, — розповідає Євгеній. — Це переважно тренажерна зала, фітнес, єдиноборства. Сам був тренером з єдиноборств. А потім прийшла війна. Я служив з квітня 2014-го до вересня 2015-го. Спочатку був у складі самооборони нашого міста, ми стояли на блок-постах навколо Дніпра. А потім пішов на службу до батальйону «Січеслав». Воював у районі Червоногорівки.

Після служби Євгеній вирішив повернутися до вже знайомого бізнесу.

— Ідея була очевидною, — зазначає він. — Ми з дружиною займаємося спортом, тому вирішили розвивати цей напрям. Знайшли будинок на Калиновій, купили, добудували та створили вже свій великий спортклуб. Назвали його – «Арена». Відкрили її у вересні 2018 року. Обрали таку назву, тому що тільки у нас був ринг (восьмикутник) для змішаних єдиноборств. Це можна порівняти з боями гладіаторів. Тому «Арена».

 Чоловік зізнається, що у будь-якій роботі є складнощі.

— Основні проблеми — це державне регулювання, земля, комунікації, — говорить він. — Були, звичайно, проблеми і з будівельниками. Щодо бізнес-процесів — тут у нас все було добре, ми знали ринок, взяли кращих тренерів і з першого місяця отримували прибуток. Ми орієнтуємося у спортивному світі. Існує безліч програм, що дозволяють підтримувати себе в тонусі. Для зручності в спортивному клубі «Арена» ми зібрали найзатребуваніші, пропонуємо записатися на силові тренування, курси пілатесу, стретчінг, заняття йогою, танці. Також ви можете записати дитину на оздоровчу гімнастику!

Євгеній не приховує, що коронавірус дуже сильно впливає на сферу послуг такого формату.

— Ковід, звичайно, завдав нам невеликих збитків, люди злякалися і не ходили, — говорить він. — Але потім уже самі просилися, щоб ми їх потай пускали. І ми пускали, бо самі розуміли, що, якщо спортсмен втратить форму, йому довго відновлюватися. Другий локдаун був уже м’якшим, нічого особливо порушувати не довелося, працювали відкрито і чесно.

Фото Сергій Бараненко

Слідкуйте за подіями в наших групах