У Дніпрі презентували книгу «Справжня раша» (Фото)

  • Категорія:
  • Новини

У Дніпрі відбулась презентація книги з красномовною назвою «Справжня раша. Погляд крізь віки»» автора Володимира Лендича в широкому колі зацікавлених студентів, письменників, військових і наших постійних читачів, передає «Наше Місто».

 «Обговорення книги, спілкування однодумців та щира пісня поєднали всіх присутніх за роздумами про наше сьогодення, необхідність правильних висновків і дій. З Владимиром Лендичем я знайомий доволі давно. Людина смілива, талановита, патріотична, беручка. Багато міг би додати ще гарних про нього епітетів. А тому залюбки, разом з колегами з Дніпропетровської обласної організації письменників, вирішив підтримати презентацію його нової історико-публіцистичної книги “Справжня раша”. І хоча участь у імпрезі взяли лише двоє членів НСПУ –  я пані Леся Степовичка ( онлайн) , гадаю, ми у значній мірі окреслили значення нового видання для сучасного українського літературного процесу.  Особливо хочу зазначити що нині Дніпропетровська обласна організація НСПУ вбачає одне із свої засадничих завдань –  підтримку та аналіз вартісних нових книжкових  видань. Саме до таких належить історико-публіцистичний твір січеславця Володимира Лендича “Справжня раша”, який розповідає про антилюдську і загарбницьку суть Московщини…», – наголосив журналіст та очільник організації Фідель Сухоніс.

Володимир Лендич  – колишній начальник служби озброєння, заступник командира батальйону «Дніпро-1», полковник у відставці, кандидат технічних наук. Упродовж 2014−2015 років Володимир Лендич виїздив на фронт в район Пісків, та Олександрівки Донецької області для виконання бойових завдань

Слідкуйте за подіями в наших групах