У Дніпрі пройшов турнір з дзюдо серед дівчат під назвою «Українка», у якому брали участь 200 юних спортсменок з різних регіонів країни.

  • Категорія:
  • Новини

В Дніпрі пройшов Всеукраїнський турнір з дзюдо серед дівчат під назвою «Українка», який зібрав майже 200 юних дзюдоїсток від 10 до 15 років із різних міст України. Це став першим турніром такого рівня для дівчат дзюдоїсток, який відбувся після початку повномасштабного вторгнення.

Захід надав можливість молодим спортсменкам змагатися в різних вікових групах. За турніром також приїхала дзюдоїстка зі світовим ім’ям – Єлизавета Литвиненко, бронзова призерка чемпіонату світу та чемпіонка Європи серед кадетів та юніорів. Учасниці турніру відзначили не лише спортивний аспект події, але й можливість спілкування та підтримки одна однієї в умовах заходу.

У Дніпрі дзюдо навчають у Комунальному позашкільному навчальному закладі «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 6» Дніпровської міської ради Детальніше https://www.facebook.com/profile.php?id=100089787127439

Слідкуйте за подіями в наших групах