У Дніпрі присвятили турнір школі, яку частково зруйнували російські обстріли

  • Категорія:
  • Куди піти дніпро
  • Новини
  • Мітки:
  • Афиша Днепра
  • Спорт

26 березня у Дніпрі відбувся волейбольний турнір, присвячений 40-й річниці заснування ДЮСШ ім. Сергеєва, яка знаходилась у Бериславі Херсонської області та була частково зруйнована ворожими обстріламии, передає “Афіша Дніпра”.

Ініціаторам його проведення є БФ «Департамент добрих справ» за підтримки Дніпровської міської ради.

В турнірі змагатимуться представники ДЮСШ та загальноосвітніх шкіл дніпропетровської області зокрмема з Васильківської отг, Царичанськоі отг, м. Новомосковськ та м. Синельникове, ну і звісно команда збірна учнів птнз м.Дніпро.

Також змагання відвідають представники Херсонської федерації волейболу та дирекція ДЮСШ ім. Сергеєва.

Фото Валерій Кравченко

Довідка: У 1992 році на базі ДЮСШ створено дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки, а з червня 2003 року Бериславський ДЮКФП реорганізовано в Бериславську  районну комплексну ДЮСШ імені В.К.Сергєєва. В складі ДЮСШ стадіон «Машинобудівник», 3 спортивні зали (для занять легкої атлетикою, таеквондо (ITF), футболом),  готель на 60 місць, спортивний майданчик для  пляжного волейболу, футбольний майданчик зі штучним покриттям, пристосовані приміщення, сауну, автомобільний парк на 3 машини, Крім того,  ДЮСШ має свій  спортивно-оздоровчий табір «Старт» площою 6,2 га на 200 місць. Але ось таки виглядає все після російських обстрілів.

Слідкуйте за подіями в наших групах