У Дніпрі театр ДРАМіКОМ презентує мюзикл «Скрудж та різдвяне диво»

  • Категорія:
  • Новини

Театр ДРАМіКОМ готується до показу оригінального сімейного мюзиклу «Скрудж та різдвяне диво». Прем’єра відбудеться 23 грудня. Мюзикл за ідеєю Ч. Діккенса “Різдвяна пісня в прозі” перенесе глядача у неймовірну подорож, про яку мріє кожен з нас. Разом з героями новорічного мюзиклу “Скрудж та Різдвяне диво” дніпряни вирушать в далеке дев’ятнадцяте століття до Лондона. Де їх буде очікувати захоплююча історія скнари Скруджа, до якого завітають три духи Різдва. Чи зможе Скрудж пройти всі випробування та повірити у дух Різдва – дивіться у сюжеті.

Ця постановка – одна з наймасштабніших за останні 10 років. У мюзиклі задіяли практично весь ансамбль театру, який працював над втіленням пригод Скруджа з березня 2023 року.

«Ми прагнемо відволікти наших глядачів від проблем, аби вони поринули у світ доброї магії. Ми орієнтувалися на питання переоцінки цінностей, бо зараз багато людей з цим зіштовхнулися. Вистава допоможе поглянути на це питання під новим кутом, подумати над цінністю грошей і стосунків з людьми», – розповів Сергій Мазаний – директор-художній керівник театру.

«Скрудж та Різдвяне Диво» не лише розважає, але й розкриває теми цінностей добра, чуйності, щедрості. Запрошуємо глядачів на перегляд цього мюзиклу 24 та 25 грудня.

За матеріалами «Наше місто».

Слідкуйте за подіями в наших групах