У Дніпрі відбувся закритий показ військової драми (відео)

  • Категорія:
  • Новини

У Дніпрі відбувся закритий показ фільму “Шлях поколінь”. Картина ґрунтується на реальних подіях. Автор кіно був учасником бойових дій на Донбасі, тож більшість історій з часів його служби лягли в основу твору. Сюжет поєднує дві історичні лінії – АТО 2014 року та часи Другої світової – партизанська боротьба УПА проти червоноармійців. Картину знімали 2 роки, а незабаром кожен українець зможе подивитися її на великих екранах. Докладніше про прем’єру читайте в матеріалі «Наше місто». 

Цю військову драму зняв учасник бойових дій на Донбасі Михайло Ухман. Прем’єра стрічки відбулася ще минулого року.

Наразі ж прокат фільму запускається у всіх кінотеатрах України. Кіно вийшло по-справжньому динамічним, адже знімалося воно майже на передовій.

Виконавець однієї з головних ролей Олег Ляденко розповідає, що  “Шлях поколінь” для нього став справжнім акторським дебютом.

Сюжет поєднує дві історичні лінії. АТО 2014-го року та часи Другої світової – партизанська боротьба УПА проти червоної армії. В обох – українці борються за свою незалежність.

Довідка

Картину знімали 2 роки: у Києві, на Волині та за 20 кілометрів від окупованого Донецька. У створенні фільму брали участь понад 300 людей. Українці зможуть побачити картину на великих екранах з 12 жовтня. Відомо, що гроші з продажу квитків підуть на закупівлю дронів для ЗСУ.

Слідкуйте за подіями в наших групах