У Дніпрі виступить відомий піаніст-віртуоз Євген Хмара

  • Категорія:
  • Новини

Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV запрошує на концерт Євгена Хмари, який відбудеться 8 грудня о 18.00 в дніпровському театрі опери та балету у рамках туру «З піснями до перемоги». Організатор туру ― агенція івентів «Садиба мьюзік». Ініціатор і партнер туру ― національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV.  

Євген Хмара ― відомий український віртуозний піаніст і композитор, який підкорив зали України та світу. Він дав більше 500 концертів, випустив 6 альбомів. Його відео у YouTube набирають мільйони переглядів.

Шоу Євгена Хмари у Дніпрі ― це його шостий концерт у рамках туру «З піснями до перемоги». Протягом туру, який триває рік, вже було зібрано більше 800 тисяч гривень. На них було придбано автомобіль для наших захисників, а також необхідне устаткування та речі.

Приходьте на концерт, щоб допомогти ЗСУ. Це важливо, особливо зараз, взимку, адже наші захисники та захисниці потребують, окрім техніки, теплі речі, засоби обігріву.

Придбати квитки можна у касах міста та на сайтах квиткових операторів. Також частина квитків буде передана воїнам ЗСУ та переселенцям. Єднаймося заради спільної мрії ― Перемоги та миру.

Джерело: “Наше Місто“.

Слідкуйте за подіями в наших групах