У дніпровській музичній школі №16 відкрилася студія звукозапису. Афіша Дніпра

У дніпровській музичній школі №16 відкрилася студія звукозапису

  • Категорія:
  • Новини

Успішні проекти – це ті, над якими працюють, переконані переможці проекту “Бюджету участі”. Активні дніпряни четвертий рік поспіль беруть участь у розподілі коштів місцевого бюджету, втілюючи в життя свої ініціативи. Починаючи з 2017 року, завдяки проектам оновлення благоустрою, розробленим мешканцями у різних районах Дніпра, місто змінюється на краще. Серед найактивніших учасників – 16 музична школа. За останні два роки заклад переміг із чотирма проектами, чим зміг суттєво покращити умови навчання, передає телеканал “Дніпро TV“.

Директорка закладу, Олена Коваленко, пригадує, як бідували педагоги з дітьми у застарілому приміщенні. Ремонту не було тут років зо 20. Аж поки школа не розробила власні проекти, аби взяти участь у міському проєкті “Бюджет участі”.

У 2020 році заклад привів до перемоги ще два своїх проекти. Спочатку відремонтували хол, а потім – закупили звукове обладнання для власної музичної студії. Придбали якісний комп’ютер, на якому можна якісно обробляти те, що записали в студії, навушники, підсилювачі, шнури, студійний мікрофон.

Слідкуйте за подіями в наших групах