У дніпровському метрополітені відбувся благодійний концерт відомого гурту PROBASS ∆ HARDI

  • Категорія:
  • Новини

«Доброго вечора, ми з України»  заспівали у Дніпровському метрополітені. До Міжнародного дня молоді відомий гурт PROBASS HARDI дав благодійний концерт та привітав дніпрян зі святом. 

Хіт, який підкорив увесь світ та став гаслом багатьох українців, лунає у Дніпрі на глибині 50 метрів. До Міжнародного дня молоді відомий гурт PROBASS ∆ HARDI дав благодійний концерт у метро.

Артем Ткаченко, представник гурту PROBASS ∆ HARDI: “Київ, наприклад, заходиш в метро і просто ти кудись їдеш. А так ти сьогодні робиш концерт, і це благодійний концерт. І зараз війна, і це особлива історія, особлива енергія іде звідусіль. Коли всі об’єднуються в такому інформаційному просторі, то розуміння іде, що все буде гаразд”.

Благодійний концерт організований департаментом гуманітарної політики Дніпровської міської ради. Присутні могли пожертвувати кошти за допомогою QR-кодів.

Євген Хорошилов, начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради: “Звичайно, будь-який захід, який зараз ми проводимо в рамках “Культурної столиці”, він носить певний благодійний характер. І сьогодні дійсно теж кожен має змогу задонантити на медикаменти для шелтерів “Культурної столиці”.

Відомий гурт планує випустити ще кілька нових треків, з якими також будуть гастролювати та допомагати ЗСУ та всім українцям у боротьбі з ворогом.

За матеріалами Дніпро TV

Слідкуйте за подіями в наших групах