У доньки актора-путініста Машкова в Україні знайшлася сестра – родичка революціонера Зеленського

  • Категорія:
  • Новини

Жінка розповіла, як знаменита сестра її підтримувала під час обстрілу рідного Харкова.

У доньки російського актора-путініста Володимира Машкова, акторки Марії Машкової відшукалася сестра родом з України.

Про це родички розповіли на своїх сторінках в Instagram. Сестру Машкової звуть Міла і вона родом з Харкова. Її прапрабабуся Меланія Зеленська була дружиною революціонера Євгена Зеленського.

Меланія та Євген Зеленські / © instagram.com/masha_mashkova_official
Меланія та Євген Зеленські / Фото: instagram.com/masha_mashkova_official

 За словами Міли, вона вважала той факт, що вони з Машею Машковою сестри, легендою, адже чула про це в дитинстві розмиту інформацію від своєї бабусі. Та, врешті, сестер звела доля:

“Відбулось дещо неймовірне і, навіть, схоже на індійське кіно. Одного вечора у кінці березня я гортала стрічку YouTube, і мені трапилось відео українського каналу про батька Маші. Саме там було сказано, що бабуся Володимира Машкова була Надія Зеленська. В мене виникла підозра і я пішла запитати у Google. На мій подив в Інтернеті я знайшла генеалогічне дерево, де і була вказана Меланія Зеленська, її син Дмитро (мій прадід), її донька Надія (прабабуся Маші) і ще син Олексій Зеленський (талановитий скульптор, до речі, про нього я знала, завжди дуже пишалась)”, – розповіла Міла Зеленська.

Меланія Зеленська, Маша Машкова, Міла Зеленська / © instagram.com/masha_mashkova_official
Меланія Зеленська, Маша Машкова, Міла Зеленська / Фото: instagram.com/masha_mashkova_official

Дівчина зізналася, що отримавши підтвердження і знаючи позицію Марії Машкової щодо повномасштабної війни в Україні, не вагаючись їй написала:

“Маша відповіла за 5 хвилин. Були сльози, тряслися руки, мені не вірилося… Тоді Маша мені розповіла про свій задум стосовно щоденника нашої прапрабабусі Меланії, вистави та книги за його мотивами. Я ознайомилася із щоденником і сказати, що я вражена – нічого не сказати. Але більш за все я вражена тим, що в мене є чудова старша сестра, яка зі мною зараз на зв’язку щодня попри відстань”, – поділилася Міла, яка з Харкова переїхала до Австрії.

Сестра Маші Машкової Міла Зеленська / © instagram.com/mila_zelenskaja
Сестра Маші Машкової Міла Зеленська / Фото: instagram.com/mila_zelenskaja

За словами Міли, старша сестра Маша її дуже підтримувала, коли російські окупанти обстріляли її район Основу у Харкові і коли в будинку її мами повилітали вікна і вона потребувала підтримки.

Міла поділилася, що разом з сестрою вже у жовтні у Молдові представлять книгу про їхню прапрабабусю Меланію Зеленську. Також родички хочуть поставити виставу за мотивами щоденника їхньої родички.

Маша Машкова / © instagram.com/masha_mashkova_official
Маша Машкова / Фото: instagram.com/masha_mashkova_official
Маша Машкова / © instagram.com/masha_mashkova_official
Маша Машкова / Фото: instagram.com/masha_mashkova_official

Слідкуйте за подіями в наших групах