У кількох українських містах зіграє найшвидший у світі піаніст Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2018/04/06/290476-kilkoh-ukrayinskyh-mistah-yide-nayshvydshyy-sviti-pianist

  • Категорія:
  • Новини
В Україну зі Швеції завітає зірковий маестро – Любомир Мельник. Він відомий тим, що потрапив свого часу до “Книги рекордів Гіннесса” як найшвидший у світі піаніст.

Музикант, котрий має українське коріння, зіграє для наших глядачів серію концертів. Його міні-турне пройде у Львові (власне, з цього міста 11 квітня стартують гастролі), Луцьку, Рівному, Тернополі, Вінниці та Києві.

“Це буде мій третій приїзд в Україну, – сказав Експрес-онлайн Любомир Мельник, до якого ми зателефонували у Швецію напередодні. – Останній раз я виступав у вас десь півроку тому, зокрема, був у столиці. Українська публіка справила на мене дуже файне враження!”

До речі, нещодавно Любомир Мельник узяв участь у зйомках кліпу популярної співачки Христини Соловій “Fortepiano”. Нове відео, зняте в Малій Опері у Києві, викликало захоплення шанувальників  витонченої музики й зібрало майже 4,5 мільйона переглядів на YouTube.

Слідкуйте за подіями в наших групах