Усі магістралі у Дніпрі – проїзні

  • Категорія:
  • Новини


До шостої години ранку у місті Дніпро були повністю розчищені основні автомагістралі, спуски, підйоми та проїзди до всіх лікарень та об’єктів критичної інфраструктури. Комунальники працювали неусипно протягом ночі, використовуючи 59 одиниць посипальної техніки з відвалами, 7 навантажувачів, 14 одиниць мінітехніки та 6 самоскидів для ліквідації наслідків значного снігопаду. Загалом було використано 1 160 тонн протиожеледної суміші.

О четвертій ранку дорожні робітники та комунальна мінітехніка розпочали роботу з розчищення тротуарів та бульварних зон. Зараз вони продовжують свою діяльність і будуть робити це, доки всі основні об’єкти не будуть доступними для проходження.

Мушлі з піском виявляються дуже корисними для комунальників. Не лише мінітехніка користується ними для дозаправляння, але й дорожні робітники, двірники та власники підприємств, розташованих на червоних лініях, надають їм допомогу.

Продовжується розчищення підходів до підземних переходів та сходів, забезпечуючи безпечний доступ для мешканців Дніпра.

«Загалом перший сніг ми зустріли досить гідно. Якщо порівнювати з минулими роками, до контакт-центру після першого снігопаду надходило декілька десятків звернень, а сьогодні ми бачимо одне-єдине – з вулиці приватного сектору Новокодацького району. Тож містяни задоволені станом доріг на ранок», – зазначила Валерія Лукомець, головна спеціалістка відділу забезпечення діяльності міського голови та його заступників ДМР.

Комунальні служби Дніпра готові приймати нові виклики погоди. Увесь технічний парк у належному стані, а запас піщано-сольової суміші достатній для ефективної обробки доріг.

Слідкуйте за подіями в наших групах