В Днепре курсант университета внутренних дел спас жизнь прохожему. Афиша Днепра

В Днепре курсант университета внутренних дел спас жизнь прохожему

  • Категорія:
  • Новини

Доврачебную помощь мужчине которому стало плохо оказал курсант 4-го курса факультета стратегических расследований Днепропетровского государственного университета внутренних дел Эрнест Кошевец.

чиар

Произошло это 5 ноября около 12:00 дня в городе Северодонецк Луганской области.
Об этом сообщает пресс-служба университета
«Хлопець вийшов з відділення Укрпошти, направлявся в сторону домівки, як раптом побачив, що чоловік років 50-ти пластом впав на землю і почав битися в конвульсіях. За словами Ернеста, стан перехожого погіршувався з кожною секундою.
«У нього почала йти піна з рота. Я викликав швидку, стягнув маску з обличчя, повернув голову на бік, щоби він не вдавився блювотними масами. Підмостив під голову якусь гумову річ, що лежала поряд, і знаходився поруч до приїзду бригади швидкої», – розповідає курсант ДДУВС.
Ернест Кошевець зазначив, що містяни проходили повз, дехто обходив подалі, а були й такі, які знімали відео з балкону на телефон.
«Я не розгубився, все зробив, як нас вчили на заняттях з тактичної медицини. І все ж іще одна пара рук у такому випадку не завадила б, щоби, наприклад, зателефонувати у швидку повторно, зателефонувати рідним хворого», – додає майбутній поліцейський.
Екіпаж екстреної медичної допомоги прибув на місце події через 7 хвилин після виклику. Лікарі подякували Ернесту за грамотно надану долікарську допомогу. На момент ушпиталення хворому стало легше, бригада відвезла його до міської лікарні для подальшого лікування та обстеження», – отмечается в сообщении.

парр

Слідкуйте за подіями в наших групах