В Днепре забор по строительству метро пустят на женские сумки. Афиша Днепра

В Днепре забор по строительству метро пустят на женские сумки

  • Категорія:
  • Новини

Об этом говорится на странице dnipro.design в  Instagram.

В Днепре пять километров забора, ограждающие место строительства метро собираются утилизировать необычным способом.

Из материала оформление забора, что был в употреблении планируют сделать “шоперы”. Сумки будут иметь разный рисунок и цвета, и каждой будет присвоен уникальный номер.

View this post on Instagram

Нещодавно нам закидали, шо ми зробили 5000 метрів паркану. Так, це ми. І ми розуміємо, що він тимчасовий. А куди ж потім подіти весь цей крам? Ми вирішили, що він буде продовжувати служити далі у вигляді… наприклад, шопера. Кожна сумка буде з унікальним дизайном. Наразі, забор вже є символом та невід'ємною частиною наших буденних пересувань центром міста та кожен бажаючий зможе взяти його частинку у свою подальшу подорож. Ми дбаємо про Дніпро та нас хвилює довкілля. Хай тимчасовий паркан перетвориться на шось корисне та потрібне у вжитку, а не на сміття. Ми вирішили подарувати прототип за номером #001 з підписами учасників колаборації @dnipro.design Умови прості: – Потрібно бути підписником @dnipro.design – Вподобати цей пост ❤️ – Написати “Хочу шопер” та затегати двох друзів Переможця оберемо за тиждень, за допомогою random.org P.S. Якщо ви не бажаєте покладатись на вдачу, шліть у директ запит “Хочу шопер ?”, та ми додамо вас у лист очікування майбутнього накладу шоперів. Зауважте, що всі сумки будуть створені з матеріалу оформлення паркану, що був у вжитку, матимуть різний малюнок та кольори. Кожен екземпляр отримає унікальний номер. Дякуємо нашій моделі @katarina.mamchur та @serhious за круті світлини. #дніпро #dnipro #дніпрохвилює #dniprodesign #recycling

A post shared by dnipro.design (@dnipro.design) on

“Куда же потом девать весь этот хлам? Мы решили, что он будет продолжать служить дальше в виде… например, шопера”, – говорится в сообщении.

Количество сумок лимитировано, поэтому на них уже принимают предварительные заказы.

Источник: dnipro.depo.ua

Слідкуйте за подіями в наших групах