В музеї історії Дніпра презентували 6 міських оглядових екскурсій: які маршрути пропонують гостям міста

  • Категорія:
  • Новини

У Дніпрі з’явились офіційні міські оглядові екскурсії. Це 6 туристичних маршрутів, які з різних ракурсів презентують історію нашого міста, та розроблені з урахуванням попиту різної аудиторії: від туристів, які бажають ознайомитися і відчути місто, до мешканців, які прагнуть дізнатися більше про історію Дніпра, поповнити власний багаж знань.

«Міські оглядові екскурсії – це обов’язковий атрибут сучасного європейського  міста, яким і є  Дніпро.  В нашому місті екскурсії були і раніше, але зараз вони розроблені і проводяться музейними науковими співробітниками. Єдиним центром підготовки таких екскурсій, прийняття відповідних рішень є Музей історії Дніпра. Замовити екскурсії та дізнатись більше інформації про туристичні маршрути можна на сайті музею», – зазначив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР Євген Хорошилов.

Вартість екскурсій починається від 200 грн, середня тривалість кожної – година, розповів Святослав Чирук, заступник директора  Музею історії Дніпра з наукової роботи: «Мої особисті топ-3 екскурсії – це «Серце Дніпра», «Дніпро. Запрошуємо…» та «Перлина Дніпра». Вартість квитків залежить від складності маршруту, в кожної екскурсії своя тривалість, це враховується. Кожна екскурсія доволі довго розробляється, адже екскурсоводу необхідно зібрати багато інформації, особисто пройтись запланованим маршрутом, все це потребує часу. Замовити квитки можна за телефоном Музею історію Дніпра – (095) 294-00-09», – додав Святослав Чирук.

Слідкуйте за подіями в наших групах