В Никополе маленькие модели с синдромом Дауна участвовали в модном показе

  • Категорія:
  • Новини

В “Никопольском Дворце торжественных событий” состоялся новогодне-рождественский вечер “Показ мод”, что позволило детям с синдромом Дауна раскрыться, быть яркими, показать свою внутреннюю красоту. В группе «батьківське об’єднання ГО “ЖИТИ ПО-СПРАВЖНЬОМУ” м.Нікополь» в Фейсбуке об этом сообщается следующее.

дау_2

– Подивіться на ці очі, на ці посмішки, ну хіба вони не чудові? Хіба можна їх цуратися лише почувши діагноз? Вони так само вміють дружити, бути цінними для Всесвіту. Ці діти змінюють Світ, а ми їх учні та асистенти…

Ми, ті батьки, які повірили в своїх діточок, які попри невтішні прогнози та шепіт за спинами – дали шанс на справжнє життя і їм і собі.

Ми підримуємо один одного і в біді і у радості; тісно співпрацюємо з бібліотеками міста, які проводять для діток майстер-класи, зооуроки, свята; гуртуємось для участі у загальноміських заходах; організовуємо спільне дозвілля за сприяння міських благодійників; приймаємо участь у суспільно важливих заходах, конференціях на міському, державному та навіть міжнародному рівні; інше… А головне, що наші дітки з нами, що вони у суспільстві..

Ми висловлюємо нашу подяку за сприяння у проведенні данного заходу керівнику відділу гуманітарної політики Тая Мамонтова , працівникам та керівнику Палацу урочистих подій Анна Носинова , гуру фото- та відеозйомки – родині Маврових Инга Маврова – ви з чоловіком неперевершені та Наталці Алексеєвій Ангел Детства за подарунки.

дау дау_3 дау_4 дау_5

Слідкуйте за подіями в наших групах