Велика партія техніки оборонцям. Напередодні ключових державних свят Дніпро доправив на фронт оснащення на 7 млн грн

  • Категорія:
  • Новини

Напередодні Дня Незалежності України, Дніпро продовжує забезпечувати українських оборонців на передовій необхідною технікою та устаткуванням. Місто відправило до військових різних частин і бригад низку цінного обладнання. У цьому партії для бійців включається десять комплектів дронів з тепловізорами, а також ще десять ручних монокулярних тепловізорів. При цьому, були надані ретранслятори, чотири десятки зарядних станцій і чверть сотні наборів рацій. Додатково, було постачено ряд комп’ютерних пристроїв, які постійно замовляються оборонцями.

Борис Філатов, мер Дніпра, наголосив: “Ми не лише словами, а також вчинками підтримуємо наших оборонців. Ми постійно передаємо їм обладнання. Ми розуміємо наміри ворога, особливо на дні великих українських свят. Тож маємо бути обережними і пильними. Не дозволімо забувати про нашу підтримку Збройних Сил, оскільки тільки у єдності ми зможемо перемогти”.

Військовий Олексій наголошує на важливості не втрачати бджілкування в найближчі дні. Він рекомендує уникати масових зборів людей та реагувати на сигнали повітряної тривоги. Зі свого боку, українські оборонці на передовій зобов’язались робити все можливе, щоб зірвати плани ворога та поступово наближувати час перемоги України. Олексій зазначив: “Місто придбало дійсно необхідну техніку для Збройних Сил. Вона відповідає всім потрібним параметрам та характеристикам, які допоможуть вирішити поставлені завдання”.

За матеріалами ДніпроTV.

Слідкуйте за подіями в наших групах