Військові передали Музею історії Дніпра бойові трофеї з Донеччини

  • Категорія:
  • Новини

Музей історії Дніпра поповнився новими експонатами. До експозиції, присвяченої військовій тематиці, додалися ще кілька трофеїв. Це частини бойових машин росіян, підбитих під час зіткнень. “Дарунки” передали віськовослужбовці однієї з бригад Збройних сил України.

В музеї історії Дніпра людно. Українських віськових відзначають подяками. Бійці привезли експонати для міської експозиції.

Позивиний “Яструб”, військовослужбовець: “Це предмети, які завдавали шкоди нашим підрозділам. І на цій гарматі, можна сказати, є кров наших солдатів. Наше покоління має пам’ятати, завжди бути готовим і знати, що наш український народ — він незламний, і ніхто його не зможе перемогти”.

З передової доставили знаряддя з бойової машини, хвилеріз та ящик тубусів з міномета 82-го калірба.

Позивиний “Батя”, військовослужбовець: “Перша спроба взяти цю машину не увінчалась успіхом. Були обстріляні дуже сильно. Вийшли, поміркували, ніхто не заважав, і через два дні за 4 хвилини 27 секунд “бехи” не стало”. 

“Дарунки” музею передали віськовослужбовці однієї з бригад Збройних сил України. Чоловіки приїхали з передової спеціально, аби власноруч передати експонати. Натомість – отримали подарунки для малечі.

За матеріалами Дніпро TV

Слідкуйте за подіями в наших групах