Вишикувались у герб і прапор України, а також слово «Воля»: молодь Дніпра вшанувала Героїв Небесної Сотні

  • Категорія:
  • Новини

З синьо-жовтими картками вишикувались у слово «Воля», герб та прапор України. Так 60 представників молоді Дніпра вшанували Героїв Небесної Сотні. 

«Сьогодні, у День пам`яті Небесної Сотні, молодь міста вкотре вшановує учасників тих подій 14-го року. Цей день тоді показав всьому світу, що українці не тільки обрали для себе демократичний шлях, а й готові його відстоювати та боронити», – зазначив заступник директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Сергій Луденський.

Голова Молодіжної ради Дніпра Світлана Кривошей зазначила:

«Ми вирішили об`єднати дві дати в одну: вчора був День Державного Герба України, а сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні. І таким чином ми вирішили показати наскільки ці дві важливі для нас дати є об’єднаними. Місце ми теж обрали не випадково (набережна нашого міста), бо тут наш Дніпро, і тут наша молодь відчуває свободу. А Куля бажань як символ нашого спільного бажання – Перемоги».

Учасниця акції Марина Ковльчук каже, що для неї ця акція передусім для підняття національного духу і вшанування героїв України:

«Я вирішили доєднатись до акції, бо ми, молодь, є прикладом для майбутнього покоління, тож маємо нагадувати кожному важливі події нашої країни та ніколи про них не забувати».

Слідкуйте за подіями в наших групах