Вистави, екскурсії та концерти: куди піти на вихідних 9-10 грудня у Дніпрі

  • Категорія:
  • Новини

Як провести цікаво вихідні у Дніпрі? Наші журналісти зібрали для  вас топ-подій, які варто відвідати 9 та 10 грудня, зберігайте афішу та надсилайте друзям!

Субота 9 грудня

Театр тіней TEULIS

Театр тіней Teulis. Всесвітньо відоме шоу «Твоя тінь». Мистецтво театру має вік в декілька тисяч років, але в останні десятиліття цей жанр переживає відродження і небувалий апгрейд. За останні 8 років, Театр Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант-шоу в Італії, Туреччині, Чехії та Словаччині. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі та Чехії, а в Японії 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів. Подаруйте собі настрій та фантастичні емоції! Подія відбудеться згідно з усіма правилами безпеки.

Де і коли: 17.00 Stage Music Hall, вулиця Ламана, 2, вартість: від 350 грн.

Автобусна екскурсія «Історія міста у мініскульптурах»

Пропонуємо по справжньому відчути Дніпро! Запрошуємо всіх на екскурсію “Дніпро в мініскульптурах”. Кожна маленька бронзова скульптурка розкаже нам свою цікаву історію, пов‘язану саме з нашим містом Дніпром та людьми, які тут жили та працювали.
Мініскульптури мають свої особисті повір’я. Треба тільки доторкнутись, знайти котика та загадати бажання. Зараз у місті встановлено 15 мініскульптур і у вас буде унікальна можливість побачити їх всі одразу під час нашої екскурсії.
Всі мініскульптурки створені Кареном Агаджаняном та проектом “Відчуй Дніпро”.

Де і коли: Оглядовий майданчик “парк Шевченка”, 12:00 (тривалість: 3 години), вартість: 250 грн з особи, діти та ВПО – 200 грн,  Деталі за телефоном +38 (066) 38 45 093.

Концерт Максим Бородін

Максим Бородін — український співак, автор пісень. Розпочав свою творчу кар’єру з виконання каверів на вулицях українських міст. Артист має трьох доньок та дружину, які завжди його підтримують та надихають. Максим Бородін презентував свій перший альбом після повномасштабного вторгнення. Нещодавно відбулася прем’єра пісні “Чайка”. 

Де і коли: 18:00, БК Машинобудівників, вартість від 200 грн. Неділя, 10 грудня.

Неділя 10 грудня

Клуб української “Нарешті” святкуватиме 3 роки

Україномовний клуб святкує свій день народження! На вас чекає: класне спілкування, танці під український фанк разом з відомим вініловим діггером і саундпродюсером C.J.Plus за локальної підтримки від Evgen Ice та Thankee, збір на потреби воїнів Module Squad.

Де і коли: 17:00. Вул. Грушевського, 10, Вартість:  донейт від 150

Ферма-сироварня “Зелений гай”, дегустація сирів, контактне спілкування з тваринами

Ферма-сироварня “Зелений гай” – справжній острів любові та шанобливого ставлення до природи і всіх мешканців ферми! Переконайтесь в цьому самі під час екскурсій разом з нами! Контактне спілкування з тваринами, цікава розповідь про діяльність ферми, її історію, цікаві факти, знайомство з тваринами, дегустація крафтових сирів, багато крутих і водночас милих фото, обіймашки з тваринками та ще багато чого чекає на нас у цій подорожі!

Де і коли: з 10:45 – 17:00 (10:45 – Виїзд від пам’ятника Маргелову за адресою вул. Січеславська Набережна, 15-а, (орієнтир кафе “Невідомий Петровський”),ВАРТІСТЬ: дорослий – 640 грн, дитячий – 520 грн (з 4-14 років) деталі за телефоном +38 (068) 682 25 57.

MODERN JAZZ SAX. Віктор Павелко & Dnipro Big Band. В рамках проєкту «Філармонія джазу»

Запрошуємо вас на вишуканий джазовий концерт «MODERN JAZZ SAX» в рамках проєкту «ФІЛАРМОНІЯ ДЖАЗУ».
Музика саксофона має особливу магію, яка одночасно інтригує і зачаровує слухача, наповнює серця трепетною ніжністю, душевним умиротворенням та любов’ю. Віктор ПАВЕЛКО – відомий український джазовий саксофоніст і композитор. Учасник джазових фестивалів в Європі та Україні, а також проєктів “DeepToneProject”, «KyivBigBand», «DennisAduBigBand» та багатьох інших.
Найкращий тенор-саксофоніст 2009 року за версією “Do#Dj”.
Цього зимового вечора відомий саксофоніст з програмою “Modern Jazz Sax”!

Де і колиДніпропетровська філармонія ім. Л. Когана, 18.00, вартість від 200 грн.

Слідкуйте за подіями в наших групах