Владимир Шипко замахнулся на Гимн Украины (ВИДЕО). Афиша Днепра

Владимир Шипко замахнулся на Гимн Украины (ВИДЕО)

  • Категорія:
  • Новини

Владимир Шипко замахнулся на Гимн Украины (ВИДЕО). Афиша Днепра

На своей странице в Инстаграм , Владимир, просит :

“Пожалуйста, поделитесь и поставьте лайк – я реально давно уже хочу поменять некоторые слова нашего гимна на более позитивные”

Владимиру -24, и он уже успел написать три гимна- один из них гимн Института международных отношений КНУ им. Тараса Шевченка.

Молодой человек выпустил альбом “ЗНО: заспівай нашу освіту”(укр.), кв который вошли песни, написанные, на стихотворения из школьной программы, которые исполнил Владимир . Этот альбом уже 6 лет помогает школьникам сдавать внешнее независимое оценивание, как утверждает сам автор альбома.

View this post on Instagram

Пожалуйста, поделитесь и поставьте лайк – я реально давно уже хочу поменять некоторые слова нашего гимна на более позитивные?? ⠀ Розквітає Україна і слава, і воля, Вже нам, браття українці, усміхнулась доля Гинуть наші вороженьки, як роса на сонці, Бо пануємо ми, браття, у своїй сторонці. ⠀ Душу й тіло ми зміцнили за нашу свободу, Бо, віками, ми є браття козацького роду. ⠀ Мене звати Володимир Шипко і за 24 роки я вже встиг написати 3 гімна – один из них гімн Інституту міжнародних відносин КНУ ім.Тараса Шевченка. Це не моя професія писати гімни – просто так вийшло:) Також ( це не суть, але ж) в мене є альбом ЗНО: Заспівай Нашу Освіту – я написав пісні на вірші з програми ЗНО й заспівав – це вже 6 років допомогає школярам готуватись до ЗНО. Моїй країні вже 28 років, але текст гімну ще досі не змінився. Чому це дійсно потрібно? Він містить дуже негативні посилання типу «ще не вмерла» і т. д., які, скажімо, не під стать державі такого рівня потенціалу, як наша з Вами Україна. Всі люди це добре знають, але я чесно не розумію, чому ми досі ще не замінили ці слова на більш позитивні, які б дійсно надихали. Це ж елементарно, тим паче, у нас зараз повинні початись глобальні зміни і вся країна дуже вірить у це! До речі, мелодія гімну мені дуже подобається, а також й частина старого вірша гімна. Підтримайте мою ініціативу, поділитись цим відео і поставте лайк❤️

A post shared by Владимир Шипко: Новый Гимн ?? (@vladimir_shipko) on

Слідкуйте за подіями в наших групах