Вміщує інформацію про туристичні родзинки та місця: у Дніпрі створили туристичний чат-бот

  • Категорія:
  • Новини

У Дніпрі створили туристичний чат-бот, який вміщує інформацію про туристичні родзинки та історичні місця міста.

Про це повідомляє “ДніпроTV“.

Туристичний чат-бот у месенджері Telegram допоможе і внутрішньо переміщеним особам, для яких там є багато корисної інформації, аби швидко зорієнтуватися у місті, а також знайти та відвідати цікаві локації.

«Чат-бот створений задля кращої проінформованості наших гостей міста, наших дніпрян щодо заходів, як проводяться у Дніпрі. Щодо культурних, щодо екскурсійних заходів», – розповідає начальниця туристичного інформаційного центру Ольга Стасенко.

Він простий у використанні, поділений на тематичні розділи, у які можна потрапити за звичайним посиланням.

«Там є корисні номери телефонів для ВПО, Пункти незламності, і загалом, такий туристичний гайд по Дніпру. Саме заходи будуть оновлюватися щотижня», – каже Ольга Стасенко.

Відшукати чат-бот можна за назвою «Туристичний інформаційний центр», а користуватися з комп’ютера чи будь-якого гаджета.

«Згодом ми зробимо англійський формат туристичного чат-боту. Ми думаємо, що такі інформаційні невеличкі платформи, вони допомагають нашим туристам, нашим містянам краще орієнтуватися в місті, та в принципі володіти інформацією цією загалом», – пояснює начальниця туристичного інформаційного центру.

Слідкуйте за подіями в наших групах