Вперше після початку повномасштабної війни: у Дніпрі в парку Зелений Гай відкрили ковзанку (Відео)

  • Категорія:
  • Куди піти дніпро
  • Новини

Вперше з початку повномасштабного вторгнення у Зеленому Гаю відкрили ковзанку! Ексклюзивно  журналісти «Наше Місто Афіша Дніпра» поспілкувались з директором та протестували лід!

Ковзанка невелика і знаходиться в самому серці парку Зелений Гай. Називається каток «Грін айс». Тут можна не лише взяти ковзани в аренду, але і скористатися помічником, якщо катаеєтесь невпевнено. А також придбати носочки чи рукавички.

«Наша ковзанка пройшла ковід і не закрилась, потім 24 лютого робота була зупинена, але наразі ми  вирішили, що ковзанка парку потрібна, адже відвідувачі його чекали! Назва – «Грін айс» та слоган – Грінаймося разом! Це все придумала моя дружина! Вона катається класно, а от я не настільки професіонал», – посміхається директор ковзанки Андрій Устимчук.

Працює ковзанка щодня з 10.00 до 19.00 години. Технічна перерва – 15 хвилин кожні дві години

Вартість відвідування – 250 гривень (безлімітне катання та оренда ковзанів). Прокат помічника – 100 гривень\ 30 хвилин. Діти до 7 років повинні кататися виключно в супроводі дорослих. Також можлива купівля рукавичок (100 грн) та носочків (50 грн)

Беззаперечним бонусом є те, що поруч є величезний вибір гарячих напоїв, різних смаколиків та солодощів.

Адреса: парк Зелений Гай, вулиця Холодноярська, 25. Ковзанка буде працювати до кінця січня. А можливо і більше. В залежності від попиту.

Слідкуйте за подіями в наших групах