Вступна кампанія 2022: які зміни чекають на абітурієнтів у Дніпрі? Афіша Дніпра

Вступна кампанія 2022: які зміни чекають на абітурієнтів у Дніпрі?

  • Категорія:
  • Новини

Зовнішнє незалежне оцінювання – тема, яка кожного року турбує не тільки випускників шкіл, а й їхніх батьків. У Дніпровському національному університеті, спільно з директоркою регіонального центру оцінювання якості освіти, розповіли про основні нововведення вступної кампанії 2022-го року. 

Дніпровській національний університет імені Олеся Гончара має п’ятирічний досвід співпраці з Дніпропетровським регіональним центром оцінювання якості освіти. Цього року кооперацію вирішили розширити, повідомляє телеканал “Дніпро TV“.

На платне пробне ЗНО цього року записались 130 тисяч школярів з усієї країни. В Дніпропетровській області – більше 12 тисяч. Дніпровський національний університет пропонує безплатне проходження пробних екзаменів. Все задля того, щоб абітурієнти мали можливість краще підготуватись до тестування.

Майбутні студенти можуть здавати необмежену кількість предметів. Але безплатно – не більше п’яти предметів. За більшу кількість доведеться заплатити. З перевіркою це коштуватиме 500 гривень, без – 300.

Школярі також мають можливість взяти участь в олімпіаді університету. Це дозволить їм отримати додаткові 20 балів до сертифікатів ЗНО.

Єдиний іспит для вступників на магістратуру проведуть 20 червня. Реєстрація на пробне тестування завершиться 9 березня. Абітурієнтам радять прискоритись з вибором предметів.

Слідкуйте за подіями в наших групах